Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.
Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga.
Garys resa närmar sig sitt slut men han tar sig först till Hong Kong och Mongkok för att smaka Michelin-belönade dumplings från kocken Tim Ho Wan. I Hong Kong får han också prova ormsoppa och några fantastiska desserter.
Luke Henderson är brittisk kock med en bakgrund från tvåstjärniga restaurangen The Hand & Flowers som ligger utanför London och även trestjärniga restaurangen Maaemo i Oslo, Norge. Nu har han samlat sina erfarenheter och startat en egen restaurang som han brittiskt nog har döpt till The Tea Room.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Nigella lagar några av hennes favoriträtter, såsom en butternut- och sötpotatiscurry, och en koriander- och jalapenosalsa.
Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.
Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga.
Garys resa närmar sig sitt slut men han tar sig först till Hong Kong och Mongkok för att smaka Michelin-belönade dumplings från kocken Tim Ho Wan. I Hong Kong får han också prova ormsoppa och några fantastiska desserter.
Luke Henderson är brittisk kock med en bakgrund från tvåstjärniga restaurangen The Hand & Flowers som ligger utanför London och även trestjärniga restaurangen Maaemo i Oslo, Norge. Nu har han samlat sina erfarenheter och startat en egen restaurang som han brittiskt nog har döpt till The Tea Room.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Nigella lagar några av hennes favoriträtter, såsom en butternut- och sötpotatiscurry, och en koriander- och jalapenosalsa.
Korvstroganoffens lite mer okände storebror biff stroganoffen har vuxnare smaker med både dijonsenap, svamp, rödvin och dillfrö. Men betyder det att den är svårare? Absolut inte. Gustav visar både hur du lyckas med den här klassikern, och dessutom utan biff.
Antonio och Gennaro reser till Puglias kloster och heliga platser för att se om mat och religion fortfarande är lika kopplat som när de var unga.
Garys resa närmar sig sitt slut men han tar sig först till Hong Kong och Mongkok för att smaka Michelin-belönade dumplings från kocken Tim Ho Wan. I Hong Kong får han också prova ormsoppa och några fantastiska desserter.
Luke Henderson är brittisk kock med en bakgrund från tvåstjärniga restaurangen The Hand & Flowers som ligger utanför London och även trestjärniga restaurangen Maaemo i Oslo, Norge. Nu har han samlat sina erfarenheter och startat en egen restaurang som han brittiskt nog har döpt till The Tea Room.
Under resans femte etapp reser David och Simon genom Arizona på jakt efter Vilda västern och alla spännande mattraditioner i området.
Killarna smakar på riktigt gott kaffe, fermenterad mat och mexikanska delikatesser i Melbourne.
En av pärlorna i Durbanville är gården Klein Roosboom, som drivs av en familj med passion för god mat, vin och upplevelser. Jack får testa deras hemgjorda rökeri, och bröderna får tävla i skottkärrelopp.
Killarna fokuserar på nostalgisk comfort food, rätter som kan trolla fram barndomsminnen. De lagar en köttgryta precis som den som Daves mor brukade göra.
Curtis Stone reser till olika kulinariska destinationer så som Australien, Italien, Spanien och Kalifornien.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Under resans femte etapp reser David och Simon genom Arizona på jakt efter Vilda västern och alla spännande mattraditioner i området.
Killarna smakar på riktigt gott kaffe, fermenterad mat och mexikanska delikatesser i Melbourne.
En av pärlorna i Durbanville är gården Klein Roosboom, som drivs av en familj med passion för god mat, vin och upplevelser. Jack får testa deras hemgjorda rökeri, och bröderna får tävla i skottkärrelopp.
Killarna fokuserar på nostalgisk comfort food, rätter som kan trolla fram barndomsminnen. De lagar en köttgryta precis som den som Daves mor brukade göra.
Curtis Stone reser till olika kulinariska destinationer så som Australien, Italien, Spanien och Kalifornien.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Under resans femte etapp reser David och Simon genom Arizona på jakt efter Vilda västern och alla spännande mattraditioner i området.
Killarna smakar på riktigt gott kaffe, fermenterad mat och mexikanska delikatesser i Melbourne.
En av pärlorna i Durbanville är gården Klein Roosboom, som drivs av en familj med passion för god mat, vin och upplevelser. Jack får testa deras hemgjorda rökeri, och bröderna får tävla i skottkärrelopp.
Killarna fokuserar på nostalgisk comfort food, rätter som kan trolla fram barndomsminnen. De lagar en köttgryta precis som den som Daves mor brukade göra.
Curtis Stone reser till olika kulinariska destinationer så som Australien, Italien, Spanien och Kalifornien.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Under resans femte etapp reser David och Simon genom Arizona på jakt efter Vilda västern och alla spännande mattraditioner i området.