vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Tisdag 30 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • Holly Slept Over
  5.6IMDb2021, Komedi

  Vi följer förhållandeproblemen mellan ett gift par som försöker få barn, deras vänner som har tappat gnistan och den spänning som uppstår när en gammal rumskamrat från högskolan övernattar en helg.

 • Spider-Man: No Way Home
  8.2IMDbKomedi, Äventyr, Action, Fantasy

  Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

 • ANNONS
 • Ali & Ava
  6.7IMDbDrama

  Av helt olika skäl är de båda ensamma, Ali och Ava, när de möts tack vare den gemensamma omsorgen om ett litet barn i grannskapet. Gnistor slår om den nyfunna relationen, tills det förflutna hinner ikapp dem.

 • Out Stealing Horses
  6.5IMDb2020, Drama

  Efter mer än femtio år i Sverige flyttar änklingen Trond år 1999 tillbaka till Norge, nära den plats vid gränsen mellan brödraländerna där han 1948 upplevde en sommar som han helst vill glömma. Han var då 15 år och upplevde en sommar med död och svek då ett barn skjöts ihjäl och hans far lämnade ...

 • ANNONS
 • Moonfall
  5.1IMDbÄventyr, Action, Science fiction

  En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den på en kollisionskurs mot jorden. Med bara några veckor innan världen kan förintas är NASA-chefen och före detta astronauten, Jo Fowler, övertygad om att hon har nyckeln som kan rädda världen. Men bara en astronaut och en konspiratio...

 • ANNONS
 • A Beautiful Day in the Neighborhood
  7.2IMDb2020, Drama, Biografi

  När en härjad magasinreporter får i uppdrag att porträttera Fred Rogers överkommer han sin skepticism och lär sig om vänlighet, kärlek och konsten att förlåta av Amerikas mest älskade programledare.

 • Benedetta
  6.7IMDbDrama, Biografi, Historiskt drama, LGBTQ

  Det är 1600-tal och pesten härjar i Italien. Nunnenovisen Benedetta ser visioner av Jesus, något som både skrämmer och inspirerar den allestädes närvarande katolska kyrkan. Själv tar hon tillfället i akt att leva ut sina begär efter makt och sexuell tillfredställelse.

 • As In Heaven
  6.1IMDb2022, Drama

  14-åriga Lise är äldsta dottern i en stor syskonskara, som nu väntar tillökning. När mammans värkar sätter i gång står det snart klart att allt inte står rätt till, och Lise ombeds att gå undan med sina småsyskon och hålla sig borta.

 • Emily the Criminal
  6.7IMDbThriller, Kriminaldrama

  Emily har stora studieskulder och är utelåst från arbetsmarknaden på grund av sitt belastningsregister. När hon desperat behöver en inkomst tar hon ett skumt jobb som dummy shopper och köper varor med stulna kreditkort som tillhandahålls av en stilig och karismatisk mellanhand vid namn Youcef, me...

 • Benedetta
  6.7IMDbDrama, Biografi, Historiskt drama, LGBTQ

  Det är 1600-tal och pesten härjar i Italien. Nunnenovisen Benedetta ser visioner av Jesus, något som både skrämmer och inspirerar den allestädes närvarande katolska kyrkan. Själv tar hon tillfället i akt att leva ut sina begär efter makt och sexuell tillfredställelse.

 • The Duke
  6.9IMDbDramakomedi

  År 1961 stal 60-åriga Kempton Bunton Goyas porträtt av Duke Wellington från National Gallery i London. Han lämnade meddelanden där han sa att att han skulle lämna tillbaka målningen förutsatt att regeringen investerade mer i äldreomsorg. Vad som sedan hände kom att bli stoff för en nutida legend....

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy