vidare till tv.nu
Mitt perfekta liv

Mitt perfekta liv

SVT1, Sön 13 jan 22:00 - 22:30

Reality, Sverige, Säsong 1, Avsnitt 1

Felicia Bergström, Sabina Decireé, Joakim Kvist och Jimmie Star är fyra ramgångsrika vloggare som inte mår bra. Under sex veckor träffas de i gruppsamtal med psykoterapeuten Poul Perris för att dela med sig av sina liv och problem. Vad finns bakom den perfekta fasaden? Felicia, som aldrig tidigare pratat med en terapeut är skräckslagen. Joakim är rädd för att inte lyckas prestera. Jimmie packar väskan från Luleå och är förväntansfull.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Tänk om det inte blir bra
  Reality

  Felicia Bergström, Sabina Decireé, Joakim Kvist och Jimmie Star är fyra ramgångsrika vloggare som inte mår bra. Under sex veckor träffas de i gruppsamtal med psykoterapeuten Poul Perris för att dela med sig av sina liv och problem. Vad finns bakom den perfekta fasaden? Felicia, som aldrig tidigar...

 • Avsnitt 2 - Sabinas sorg
  Reality

  Hur gör man om man inte kommer vidare med sin sorg? Sabina Decireé miste sin mamma när hon var 11 år och saknaden har präglat hennes liv sedan dess.

 • Avsnitt 3 - Jimmies smärta
  Reality

  Jimmie Stars mående har alltid pendlat upp och ner. I programmet berättar Jimmie om destruktiva metoder han tagit till för att lindra smärtan när den varit som störst.

 • Avsnitt 4 - Joakim och prestationsångesten
  Reality

  Redan när väckarklockan ringer börjar prestationstankarna snurra i Joakim Kvists huvud. Jobb, filmande och tv-inspelning, allt måste bli bra.

 • Avsnitt 5 - Felicia får panikångest
  Reality

  Felicia Bergström berättar om hon hur det känns att få hatiska kommentarer på youtube och känslorna från en mobbning under uppväxten gör sig påminda.

 • Avsnitt 6 - Jag är inte min depression
  Reality

  Tre månader har gått sedan sist och det är dags för Felicia Bergström, Jimmie Star, Joakim Kvist och Sabina Decireé att träffa psykoterapeuten Poul Perris en sista gång. De upplever alla att det blivit lättare att vara uppriktig med hur de mår bakom den glättiga fasaden, men frågan är hur går de ...