vidare till tv.nu
Det stora racet

Det stora racet

SVT1, Tor 11 okt 10:55 - 11:45, repris

Underhållning, Sverige, Säsong 1, Avsnitt 6

I kvällens avsnitt går det stora racet av stapeln och det har blivit dags att ta reda på vilket av våra team som får ställa sig på översta pallsteget. Men efter ett katastrofalt övningslopp är frågan om något av teamen ens kommer till start. Fyra av Sveriges mest dedikerade folkraceteam bjuder in varsin kändis som på bara sex veckor ska lära sig bli en fullfjädrad folkraceförare och tävla i teamens namn i årets stora race.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Underhållning

  Kan Magnus Wislander, Elisa Lindström, Kodjo Akolor och Ellen Bergström bli fullfjädrade folkraceförare?

 • 01:00Avsnitt 2
  Underhållning

  Den första deltävlingen går av stapeln och chansen att vinna pengar till bilbygget gör att vissa satsar hårdare än de kanske egentligen klarar av.

 • 01:00Avsnitt 3
  Underhållning

  I kvällens avsnitt chockar teamen sina kändisförare med en utmaning de inte räknat med. Trots väldigt få timmar bakom ratten slängs de alla ut i sitt livs första folkracetävling mot proffsen.

 • 01:00Avsnitt 4
  Underhållning

  Ett frenetiskt byggande pågår i garagen när det börjar bli allt mer ont om tid att få bilarna körklara till Det stora racet. Det blir också starka känslor när bröderna Rangs pappa besöker garaget för första gången sedan sin svåra sjukdom.

 • 01:00Avsnitt 5
  Underhållning

  Pressen ökar på våra team som nu bara har en vecka kvar att få sina bilar och förare redo för det stora racet. Det blir glada miner hos team Elisa när bröderna Rang bjuds på överraskande dansbandskonsert i garaget.

 • 01:00Avsnitt 6
  Underhållning

  I kvällens avsnitt går det stora racet av stapeln och det har blivit dags att ta reda på vilket av våra team som får ställa sig på översta pallsteget. Men efter ett katastrofalt övningslopp är frågan om något av teamen ens kommer till start. Fyra av Sveriges mest dedikerade folkraceteam bjuder in...