vidare till tv.nu
Robinson Australien
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Robinson Australien

Sjuan, Mån 19 aug 23:00 - 00:05

Action, Äventyr, Australien, Säsong 5, Avsnitt 23

Finalen närmar sig med stormsteg. Endast fyra deltagare återstår och prissumman på en halv miljon dollar lockar mer än någonsin. En nya allians har bildats och de hoppas på att kunna gå hela vägen tillsammans. Men problem dyker upp på direkten.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 5
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Robinson Australien del 1
  Action, Äventyr

  Tjugofyra exalterade deltagare anländer till Fiji. Det blir en tuff start på äventyret då en deltagare stukar foten och en annan skickas hem. Samtidigt väntar den första immunitetstävlingen som visar sig vara rejält fysiskt krävande.

 • Avsnitt 2 - Robinson Australien del 2
  Action, Äventyr

  Utmanarna är förväntansfulla och väntar på att vinden ska vända. I det andra lägret har pakter redan börjat skapas och planer läggs för vem som ska ut först. Grupperna tävlar mot varandra i sumobrottning och det är sedan dags för immunitetstävling.

 • Avsnitt 3 - Robinson Australien del 3
  Action, Äventyr

  Utmanarna chockeras när de får reda på vem av mästarna som röstats ut. Lagen gör upp i en strafftävling. Det lag som sätter flest straffar vinner välbehövlig fiskeutrustning och mat. Immunitetstävling väntar, och det blir en hård kamp in i det sista.

 • Avsnitt 4 - Robinson Australien del 4
  Action, Äventyr

  Förväntansfulla deltagare ger sig av för pristävling där bland annat tandborstar står på spel. Det är en tuff tävling som visar sig få förödande konsekvenser. Inför det stundande örådet smids sedan planer bakom ryggen på en i gruppen.

 • Avsnitt 5 - Robinson Australien del 5
  Action, Äventyr

  Jenna som skadade sig under pristävlingen känner sig utsatt och gör allt hon kan för att hålla sig kvar. Mästarna har varit starka under inledningen av Robinson-äventyret vilket skapar osäkerhet hos utmanarna. Kommer de kunna bryta trenden?

 • Avsnitt 6 - Robinson Australien del 6
  Action, Äventyr

  En av mästarna har insjuknat och kan inte hålla maten nere. Hos utmanarna råder dålig stämning då en deltagare anses ha ljugit och gått bakom ryggen på de andra. Grupperna möts i en rafflande pristävling som plötsligt tar en oväntad vändning.

 • Avsnitt 7 - Robinson Australien del 7
  Action, Äventyr

  Det har gått 17 dagar sedan deltagarna satte sin fot på ön för första gången. De har kommit varandra närmare än förväntat och det råder bra stämning i lägren. Allting vänds dock upp och ner när Jonathan släpper en bomb som skakar om hela tävlingen.

 • Avsnitt 8 - Robinson Australien del 8
  Action, Äventyr

  Mästarna kan knappt tro sina öron när de får höra om den andra stranden dit utröstade deltagare skickas. I veckans pristävling blir det känslosamt när deltagarna gör upp om gåvor hemifrån. En tuff immunitetstävling med fokus på styrka väntar sedan.

 • Avsnitt 9 - Robinson Australien del 9
  Action, Äventyr

  Deltagarna på den andra stranden är hämndlystna och vill tillbaka in i tävlingen. Hos utmanarna är stämningen spänd och de är inte långt ifrån att ryka ihop. På örådet tappar en deltagare humöret vilket får oanade konsekvenser.

 • Avsnitt 10 - Robinson Australien del 10
  Action, Äventyr

  Det blir allt hårdare stämning på ön och planer smids bakom varandras ryggar. Hos utmanarna är glädjen stor när de får motta gåvor från deras nära och kära. En immunitetstävling tar vid men frågan är vilket lag som går segrande ur tävlingen?

 • Avsnitt 11 - Robinson Australien del 11
  Action, Äventyr

  Efter utmanarnas tunga start på Robinson-äventyret är antalet deltagare i de två lägren ojämnt. Jonathan väljer därför att röra om i grytan ordentligt och skapa nya grupper där deltagarna blandas. Något som skapar stor panik hos vissa.

 • Avsnitt 12 - Robinson Australien del 12
  Action, Äventyr

  De nya lägren ger sig av för pristävling som kräver stor uthållighet. Priset är en festmåltid och alla vill vinna. En deltagare smiter ut mitt i natten för att leta efter en amulett. På veckans öråd vänds tävlingen upp och ner efter en oväntad tvist.

 • Avsnitt 13 - Robinson Australien del 13
  Action, Äventyr

  Det blir allt mer grupperat och det gäller för deltagarna att vara på sin vakt. Man vet aldrig vem man kan lita på. Ena laget tar en viktig seger i immunitetstävlingen vilket skickar den andra gruppen till öråd. Vem får lämna tävlingen denna gång?

 • Avsnitt 14 - Robinson Australien del 14
  Action, Äventyr

  Efter veckor av att ha levt i två läger är det dags för en sammanslagning. Blandade känslor uppstår när deltagarna möter varandra igen och vissa är gladare än andra. Samtidigt väntar ett öråd som sätter gamla lojaliteter på prov. Vem kan lita på vem?

 • Avsnitt 15 - Robinson Australien del 15
  Action, Äventyr

  Deltagarna har svårt att komma överens. Det är flera som vill styra och ställa vilket leder till problem. En deltagare får möjlighet att fatta ett stort beslut men frågan är om hon ska tänka på sig själv eller gruppen?

 • Avsnitt 16 - Robinson Australien del 16
  Action, Äventyr

  Har man bott på en öde ö i flera veckor så är kroppen sliten. Därför är deltagarna extra peppade när en spa-upplevelse står på spel i veckans belöningstävling. Samtidigt sätts etablerade allianser på prov och en deltagare gör ett oväntat utspel.

 • Avsnitt 17 - Robinson Australien del 17
  Action, Äventyr

  Dramatiken tätnar. En av deltagarna försöker få gruppen på sin sida genom att charma dem med sin humor, något som upprör vissa mer än andra. Veckans immunitetstävling är fysisk krävande och det är bara ett fåtal som lyckas ta sig igenom banan.

 • Avsnitt 18 - Robinson Australien del 18
  Action, Äventyr

  Hur mycket kan man förlåta? Två deltagare känner sig grundlurade av en nära vän och har svårt att smälta händelsen. En festmåltid står på spel i veckans belöningstävling. Deltagarna ger allt de har och några passar även på att hämnas.

 • Avsnitt 19 - Robinson Australien del 19
  Action, Äventyr

  Robinson-äventyret närmar sig sitt slut och deltagarna har siktet inställt på finalen. Men vägen dit är lång och för att lyckas gäller det att ta till alla knep. Under immunitetstävlingen avslöjar Jonathan en stor tvist som påverkar spelet enormt.

 • Avsnitt 20 - Robinson Australien del 20
  Action, Äventyr

  I spelets slutskede är det viktigt att kunna lita på sina allierade. Men det är inte alla som vågar välja sida och det skapar stora intriger på ön. Deltagarna kämpar hårdare än någonsin i veckans immunitetstävling som kräver blod, svett och tårar.

 • Avsnitt 21 - Robinson Australien del 21
  Action, Äventyr

  Dramatiken fortsätter och ingen kan längre känna sig säker. En immunitetsamulett är viktigare än någonsin och deltagarna letar febrilt. En deltagare verkar ha turen på sin sida och det visar sig bli avgörande i ö-rådet.

 • Avsnitt 22 - Robinson Australien del 22
  Action, Äventyr

  Endast fem dagar återstår på äventyrs-ön och deltagarna är mer pressade än någonsin. En deltagare väljer att byta sida i hopp om att få ut en stark spelare och en annan väljer att gå bakom ryggen på en vän. Frågan är vilken taktik som håller längst?

 • Avsnitt 23 - Robinson Australien del 23
  Action, Äventyr

  Finalen närmar sig med stormsteg. Endast fyra deltagare återstår och prissumman på en halv miljon dollar lockar mer än någonsin. En nya allians har bildats och de hoppas på att kunna gå hela vägen tillsammans. Men problem dyker upp på direkten.

 • Avsnitt 24 - Robinson Australien del 24
  Action, Äventyr

  Det är äntligen dags för den rafflande finalen av Robinson Australien som blir en tuff kamp in i det sista. Frågan är vem som kommer att ta hem den prestigefyllda titeln?