vidare till tv.nu
Clinton och otrohetsskandalen

Clinton och otrohetsskandalen

Dokumentär, Miniserie • USA

Fre 20 sept 00:30 - 01:15 • reprisSVT24
Det har blivit dags för Paula Jones att vittna. Linda Tripp kontaktar Ken Starrs åklagarteam för att berätta att Lewinsky och Clinton tänker begå mened.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Leka med elden
  Dokumentär, Miniserie

  Efter tolv år av republikanskt styre tar demokraterna över i Vita huset. Men skandaler förföljer Clinton-administrationen. Efter att hans rådgivare Vince Foster hittats död tillsätts en oberoende utredning, där självmord verkar vara orsaken. Trots det slutar inte konspirationsteorierna kring döds...

 • Avsnitt 2 - 2. Affären i Vita huset
  Dokumentär, Miniserie

  Republikanerna tar kontrollen över Kongressen för första gången på 40 år under ledning av en ny sorts politiker i form av Newt Gingrich. Samtidigt eskalerar president Clintons flirtande med Monica Lewinsky och kulminerar i ett intimt möte.

 • Avsnitt 3 - Pentagon
  Dokumentär, Miniserie

  Monica Lewinsky avslöjar detaljer om sin relation med president Clinton till sin medarbetare Linda Tripp, som i smyg spelar in deras privata samtal och vidarebefordrar dem till en konservativ provokatör, Lucianne Goldberg.

 • Avsnitt 4 - Rum 1012
  Dokumentär, Miniserie

  En vecka före president Clintons utsago i Paula Jones-fallet kontaktar Linda Tripp Starrs team för att berätta om Clintons och Monicas planer att ljuga under ed. Starr och FBI avlyssnar Linda Tripp under ett privat möte med Monica Lewinsky.

 • Avsnitt 5 - Nationens tillstånd
  Dokumentär, Miniserie

  Presidenten överraskas under sin utsago i Paula Jones-fallet när hennes advokater avslöjar att de känner till hans affär med Monica Lewinsky. Informationen börjar läcka ut för att till slut översvämma medierna.

 • Avsnitt 6 - Allvarliga brott och snedsteg
  Dokumentär, Miniserie

  President Clintons tidigare uttalanden hemsöker honom när den oberoende utredaren Ken Starr skickar in skälen för riksrätt till Kongressens. Republikanerna röstar för riksrätt, men hans slutliga öde ligger hos Senaten.

 • Avsnitt 7 - 7. Folkets vilja
  Dokumentär, Miniserie

  Republikanerna tappar makt, men driver fortfarande på för att Clinton ska ställas inför riksrätt. Men Clintons öde ligger i senatens händer. Dock kommer Juanita Broaddricks anklagelser om våldtäkt att bli centrala, och Bill Clintons historia har en negativ inverkan på Hillarys kampanj 2016, i eft...