vidare till tv.nu
Mighty Mops
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Mighty Mops

Animerat, Äventyr • Kanada • Frankrike

Fre 08 nov 17:10 - 17:40Super RTL
Freddy kollidiert mit dem Fenster, woraufhin Laura das Frauchen von Mike zur Hilfe holt. Darüber hinaus zeigt Mike Stella ein lustiges Video. Er wird jedoch von den Waschbären überfallen, während er das Smartphone bedient.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Knäppa Tacos
  Animerat, Äventyr, S1:A1

  Mike laga till något mumsigt för att impa på Iris. Och medan vår hjälte är upptagen, bestämmer sig tvättbjörnarna för att stjäla TV:n. Men dofterna från köket får Mercury på andra tankar.

 • Avsnitt 2 - Dumstruten
  Animerat, Äventyr, S1:A2

  På grund av en liten skada måste Mike ha en nosstrut på sig. Det är förnedrande. Aldrig att Iris får se honom så här. Tvättbjörnarna utnyttjar hans påtvingade karantän och länsar terrassen.

 • Avsnitt 3 - Skejtrampen
  Animerat, Äventyr, S1:A3

  Det är coolt att hoppa trampolin. Men när Mike gör det, kraschar han ner i poolens betongbotten! Japp. Sköldpaddorna har tömt den och gjort om den till en skejt-ramp.

 • Avsnitt 4 - Apport
  Animerat, Äventyr, S1:A4

  En vindpust får Iris hatt att flyga iväg och landa på Mikes tak. Vår hjälte tar tillfället i akt att spela hjälte för Iris. Han lånar Stephens drönare för att utföra uppdraget.

 • Avsnitt 5 - Rädda Roxane
  Animerat, Äventyr, S1:A5

  När Mike leker med Louise och hennes docka får han en idé. Han iscensätter ett räddningsuppdrag med dockan för att imponera på Iris.

 • Avsnitt 6 - Mike, privatdetektiv
  Animerat, Äventyr, S1:A6

  Stephen har tappat bort sina nycklar igen. Mike känner sig harmsen över ett påpekande från husse, och börjar leta efter dem. En utredning värdig en TV-deckare sätter igång.

 • Avsnitt 7 - Chickies återkomst
  Animerat, Äventyr, S1:A7

  Louise hittar en gammal leksak, Chicky, i en väska. Men den skräckinjagande kycklingen skrämde vettet ur Mike som valp. Och den ger honom fortfarande gåshud. Tvättbjörnarna upptäcker ett sätt att äntligen hålla hunden på avstånd.

 • Avsnitt 8 - En katt som tvättbjörn
  Animerat, Äventyr, S1:A8

  Mike är mitt i ett yogapass med Iris när Fluffy kommer och stör honom. Mike föser undan honom, så att Fluffy hamnar i en säck med grillkol. När han kommer ut ser han precis ut som en tvättbjörnsunge!

 • Avsnitt 9 - Elektriska sköldpaddor
  Animerat, Äventyr, S1:A9

  Inget kanonväder idag, och tvättbjörnarna fryser svansarna av sig. De bestämmer sig för att stänga ute Mike ur huset medans de myser där inne. Mike försöker komma tillbaka in så gott han kan.

 • Avsnitt 10 - Robotattack
  Animerat, Äventyr, S1:A10

  Mike känner sig konstnärlig. Han bestämmer sig för att göra en skulptur i naturlig storlek av sin kärlek. Tvättbjörnarna, å sin sida, har fått syn på Toms robot, och kan utan ansträngning föra sitt tjuvgods tillbaka till sitt gryt.

 • Avsnitt 11 - Ett sjukt trick
  Animerat, Äventyr, S1:A11

  Tvättbjörnarna ser avundsjukt på hur bekvämt Mike har det i vardagsrummet. Freddy får en utmärkt idé.

 • Avsnitt 12 - Agent 000
  Animerat, Äventyr, S1:A12

  Å, vilken hårding han är, James Bond! För att impa på Iris tar Mike på sig sin fluga, och kör hemlig-agentstilen. Under tiden leker sköldpaddorna med Stephens harpun.

 • Avsnitt 13 - Abraka-tastrof
  Animerat, Äventyr, S1:A13

  Inget kan vara bättre än ett lite trolleritrick för att impa på sin käresta. Men Iris är inte den enda som blir imponerad av magishowen.

 • Avsnitt 14 - Minnesförlust
  Animerat, Äventyr, S1:A14

  Mercury får ett kraftigt slag i huvudet när han försöker bryta sig in i Mikkelsens hus. När han vaknar upp beter han sig, till Mikes stora förvåning, som en hund.

 • Avsnitt 15 - Isrinken
  Animerat, Äventyr, S1:A15

  Det är stekhett utomhus, och Mike har bjudit över Iris till terrassen på en läskande cocktail. Men tvättbjörnarna stjäl ismaskinen. Nu följer en jakt och ismaskinen hamnar i poolen, vilket förvandlar den till en isrink.

 • Avsnitt 16 - Mike går lös
  Animerat, Äventyr, S1:A16

  Tom lämnar sitt underbara tåg uppmonterat i huset och tvättbjörnarna ser det som ett gyllene tillfälle att transportera stöldgods till sin lya. Mike har andra planer. Han tänker inte låta de båda jobbiga skadedjuren lyckas.

 • Avsnitt 17 - Inbjudan
  Animerat, Äventyr, S1:A17

  Mike är överlycklig. Iris har bjudit honom på té på sin terrass. Han har väntat på det här ögonblicket i veckor. Men mellan stressen över inbjudan, och de andra djuren som gör vad de kan för att driva honom till vansinne... är det inte säkert att han kommer att hinna i tid, eller komma till bjudn...

 • Avsnitt 19 - Dubbelhund
  Animerat, Äventyr, S1:A19

  När Stephen tar hem en ny robot som ser ut precis som Mike får han en idé. Han kan använda roboten som sin stuntman och verkligen imponera på Iris.

 • Avsnitt 21 - Boing Boing
  Animerat, Äventyr, S1:A21

  En studsmatta ger Mike chansen att impa på Iris och visa sina akrobatiska konster. Men tvättbjörnarna har bestämt sig för att smyga upp på den övrre terrassen och studsmattan är precis vad de behöver!

 • Avsnitt 22 - Blåst på kronbladen
  Animerat, Äventyr, S1:A22

  Mike kommer på ett nytt sätt att vinna Iris hjärta, genom att blåsa kaskader av rosenblad över henne. För den skull måste han låna Stephens lövblåsare. Enda haken är att tvättbjörnarna också vill använda lövlåsaren för att tömma huset.

 • Avsnitt 23 - Galet kliande
  Animerat, Äventyr, S1:A23

  Tvättbjörnarna har löss! De sticker över till Mike för att hitta något som kan lindra deras klåda och låter samtidigt Mike få ta över några löss. Tillfället är sällsynt dåligt valt, för Mike har en dejt med Iris.

 • Avsnitt 25 - Handbojor
  Animerat, Äventyr, S1:A25

  De fiffiga tvättbjörnarna lyckas sätta handbojor på Mikes tassar. Tvättbjörnarna är övertygade om att med Mike ur vägen så kommer de äntligen att kunna stjäla något ur huset.

 • Avsnitt 26 - Fluffystein
  Animerat, Äventyr, S1:A26

  När Mike är upptagen med att flörta med Iris smyger tvättbjörnarna in i huset och börjar koka ihop en hemsk brygd i köket. De spiller blandningen överallt och en icke ont anande Fluffy slickar i sig alltihop. Stackars Fluffy förvandlas omedelbart till en psykotisk boll av kalabalik. Fluffy blir t...

 • Avsnitt 27 - Sömntuta
  Animerat, Äventyr, S1:A27

  Mike har inte sovit en blund. Han kan knappt hålla ögonen öppna och det enda han vill är att få en lång skön tupplur, men tvättbjörnarna är i toppform och leker rövare.

 • Avsnitt 28 - Aj aj aj-Phone
  Animerat, Äventyr, S1:A28

  Laura har glömt sin mobil, vilket ger Mike chansen att se en jätterolig video med Fluffy som han bara måste visa för Iris. Men tvättbjörnarna har upptäckt mobilen, och den hamnar i Fluffys mun.

 • Avsnitt 29 - Vilken cirkus
  Animerat, Äventyr, S1:A29

  Mike försöker förgylla Iris dag genom att sätta igång en improviserad cirkus på verandan. Mike agerar domptör och Fluffy låtsas vara en vild tiger medan tvättbjörnarna gör ett akrobatnummer.

 • Avsnitt 30 - Diamanthundar
  Animerat, Äventyr, S1:A30

  Mike hamnar in besvärlig situation när Fluffy tar med sig ett halsband tillhörande hans matte in på Iris tomt. Iris tror att halsbandet är en present från Mike. Nu vet inte Mike hur han ska göra.

 • Avsnitt 31 - Magnifike Mike
  Animerat, Äventyr, S1:A31

  Det är Iris födelsedag och Mike vill överraska henne med en fest. Ballonger, presenter, piñata... Allt ni vill! Allt har planerats i detalj men de oförbätterliga tvättbjörnarna bestämmer sig för att våldgästa festen och sno allt godis.

 • Avsnitt 32 - Muskulösa Mike
  Animerat, Äventyr, S1:A32

  Om bara Mike vore lite mer muskulös, så skulle Iris definitivt se på honom med andra ögon. Det intalar han i alla fall sig själv när han får syn på Stephens nya minigym. Dessvärre är det inte så enkelt. Först måste Mike lära sig att använda den, men sköldpaddorna och tvättbjörnarna gör vad de kan...

 • Avsnitt 33 - Vampyrattack
  Animerat, Äventyr, S1:A33

  Vädret är bedrövligt så Mike bestämmer sig för att stanna hemma och läsa böcker. Boken han läser om vampyrer är dock lite läskigare än han har tänkt sig. Ganska snart så hoppar han högt vid varenda litet knäpp.

 • Avsnitt 34 - Fotofrenesi!
  Animerat, Äventyr, S1:A34

  Louise tar en bild av Mike när de leker. Problemet är bara att Mike ser urlöjlig ut på den. Aldrig att Mike kan låta Iris få se den, och han tänker göra allt i sin makt för att förhindra att fotot hamnar i fel händer.

 • Avsnitt 35 - Sushi à la Mike
  Animerat, Äventyr, S1:A35

  När Mike förbereder en särskild sushimiddag för att vinna Iris hjärta bryter sig tvättbjörnarna in i garaget i akt och mening att göra ofog.

 • Avsnitt 36 - Trevligt att råka-tcho!
  Animerat, Äventyr, S1:A36

  Mike har en perfekt present till Iris: blommor! Enda haken är att Mike upptäcker att han är fruktansvärt allergisk, och tvättbjörnarna utnyttjar Mikes nysattacker och tar tillfället att göra inbrott i huset. Han kommer att behöva all sin list och beslutsamhet - och en extra laddning näsdukar - fö...

 • Avsnitt 37 - Smörsångaren Mike
  Animerat, Äventyr, S1:A37

  Mike bestämmer sig för att vinna Iris hjärta genom att sjunga ett romantiskt musiknummer. Eftersom Mike är tondöv så använder han Stephens gamla vinylskivor, men allt går inte som planerat för, till Mikes förskräckelse, så tänker Fluffy och Mercury.

 • Avsnitt 40 - Paketet
  Animerat, Äventyr, S1:A40

  Mike förstår sitt uppdrag när Stephen lämnar ett vackert paket till sin fru på bänken och går till jobbet för dagen.

 • Avsnitt 41 - Olympiska spelen
  Animerat, Äventyr, S1:A41

  Tvättbjörnarna drar igång en idrottstävling, och den som vinner får en fin pokal. Iris anmäler en motsträvig Mike till tävlingarna. Mercury kommer med för att inte missa det roliga.

 • Avsnitt 48 - Hertiginnan
  Animerat, Äventyr, S1:A48

  Mike är en förnäm mops som varje morgon vaknar med en sak i sinnet - att imponera på grannens vackra hund Iris. Dessvärre för honom, dyker en trio sköldpaddor, en kattunge eller två besvärliga tvättbjörnar alltid upp i precis fel ögonblick.

 • Avsnitt 52 - Robotix 3000
  Animerat, Äventyr, S1:A52

  Mike är en förnäm mops som varje morgon vaknar med en sak i sinnet - att imponera på grannens vackra hund Iris. Dessvärre för honom, dyker en trio sköldpaddor, en kattunge eller två besvärliga tvättbjörnar alltid upp i precis fel ögonblick.