Tjugotre talangfulla unga kockar tävlar om en chans att vinna den eftertraktade titeln.
En ny grupp unga kockar startar igång den nya säsongen med signaturrätter till en matfestival.
Kockarna får en ögonöppnande utmaning: att förbereda en utsökt måltid medan de fortfarande bär pyjamas.
Kockarna måste imponera på domarna genom att förbereda en måltid med överraskande ingredienser.
Tolv stycken hoppfulla minikockar tävlar om den eftertraktade titeln Top Chef Junior. För att vinna den måste de handskas med en rad kulinariska utmaningar.
Kokkene prøver å gjøre sitt beste når de står ovenfor en rekke fysiske og matfaglige utfordringer.
Kockarna ska idag laga gourmeträtter som producerar minimalt med matavfall i en spännande dubbel elimineringsrunda.
Kockarna blir indelade i två team för att utveckla två olika restaurangkoncept och servera ett stort rum fylld med hungriga gäster.
Kockarna måste tillaga 5-stjärniga rätter från ett roterande transportband och får en kuslig överraskning när zombier kommer på besök.
Kockarna får chansen att designa sin egen foodtruck och servera mat till en massa hungriga gäster i Hollywood Hills.
Kockarna träffar Jeff Corwin och andra vilda gäster från hela världen ... men frågan är: vad finns i jättelådan?
Kan våra kockar skapa en underbar måltid som är värd en trollkarl?
De fire gjenværende kokkene kjemper mot hverandre i det som er den tøffeste utfordringen til nå. De skal fokusere på de sterkeste pepperne i verden.
De tre sista kockarna måste fånga sin egen fisk för Rod and Reel-festivalen.
De två sista kockarna kämpar för att vinna den eftertraktade titeln Top Chef Junior.