vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Bonde söker fru - Jorden runt

2020 • Sverige

Ett nervkittlande kärleksäventyr där bönder med en vardag långt ifrån från svartvita mjölkkor och havrefält söker efter någon att dela livet med. Resan inleds med speeddejting och fortsätter på böndernas gårdar där de lär känna utvalda brevskrivare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Bonde söker fru - Jorden runt
  Reality, S1:A1

  Våra kära utlandsbönder beger sig till Sverige för att speeddejta brevskrivare. Tiden är knapp och direkt efter första mötet ska bönderna välja vilka fyra som får följa med till gårdarna. Det gäller därför att utnyttja tiden till fullo.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Efter en tuff natt förbereder sig bönderna för val. Leif är orolig för att göra någon besviken och Andreas fruktar att hans känslor inte är besvarade. Tio brevskrivare ska bli till fyra och därefter startar kärleksresan mot varmare breddgrader.

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Hos Andreas har tjejerna precis flyttat in och redan första kvällen fortsätter pusskalaset från speed-dejtingen. På Michels gård försöker tjejerna vänja sig vid att det inte finns en dörr till toaletten och hos Leif väntar ett dramatiskt första val.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  I Moçambique längtar Michel efter att lära känna tjejerna bättre, han bjuder därför ut Anna på en gödseldejt. Hos Leif flirtas det hejvilt samtidigt som sonen Mattias kommer på besök. I Australien närmar det sig val och Andreas är nervös.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  En av Andreas tjejer känner sig utanför och vid middagen passar hon på att uttrycka sitt missnöje. Pia och Leif kommer varandra nära under en intim massagedejt. Leif inser att han har känslor för flera och det stundande valet skapar stor dramatik.

 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Michels samhällsengagemang har fått tjejernas hjärtan att smälta och det blir extra tydligt när de ger sig av till en förlossningsklinik. Leif ger sig av för slutdejt med Anki. Förväntningarna är höga men det är något som inte står rätt till.

 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  Romantiken flödar när Andreas och Michel ger sig av på slutdejter. För Michel pirrar det i magen med båda tjejerna och att välja en känns omöjligt. Hos Leif är stämningen låg och han börjar inse att kärleksäventyret kanske inte får ett lyckligt slut.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Andreas står inför sitt livs tuffaste val och precis när han börjar känna sig redo får han ett besked som vänder upp och ner på allt. Leif får nytt hopp när Linda kommer på besök och Michel inser att han träffat sitt livs kärlek.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer