vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama

Elementary

7.9 IMDbUSA • Säsong 6, Avsnitt 18

Tis 12 jan 01:55 - 02:50 • reprisTV4
Holmes och Watson letar efter en mördare som väljer ut sina offer baserat på förutsägelser gjorda av en numera avliden man som påstod att han kunde se andra människors framtida dödsögonblick. Personen sade sig även ha sett mordet på Sherlock Holmes.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - An Infinite Capacity for Taking Pains
  Kriminaldrama, S6:A1

  Holmes tvingas konfrontera sin medicinska diagnos som hotar både hans karriär och nykterhet, just som han möter en ny bekantskap. Samtidigt hjälper Sherlock och Watson en kvinna att hitta personen som publicerat en sexvideo av henne.

 • Avsnitt 2 - Once You've Ruled Out God
  Kriminaldrama, S6:A2

  En familjetragedi frambringar helt olika reaktioner hos Joan och hennes halvsyster Lin. Samtidigt är Joan och Sherlock mitt uppe i jakten på en försvunnen plutoniumleverans som de misstänker används för att tillverka instabila bomber.

 • Avsnitt 3 - Pushing Buttons
  Kriminaldrama, S6:A3

  Holmes och Watson ger sig in i antikviteternas sfär när en man mördats under ett återskapande av amerikanska revolutionen. När Holmes blir alltmer frustrerad över hans långa återhämtningsperiod kommer han närmare nya vännen Michael.

 • Avsnitt 4 - Our Time Is Up
  Kriminaldrama, S6:A4

  Watson funderar på att göra drastiska förändringar i sitt liv efter att hon läst ett psykologiskt utlåtande om henne när hon tillsammans med Holmes undersöker mordet på sin före detta psykolog.

 • Avsnitt 5 - Bits and Pieces
  Kriminaldrama, S6:A5

  Efter att Holmes funnit sig själv i besittning av ett avhugget huvud utan att veta varför och helt utan minne av de senaste sex timmarna måste Holmes och Watson försöka följa Holmes spår bakåt i tiden.

 • Avsnitt 6 - Give Me the Finger
  Kriminaldrama, S6:A6

  Holmes och Watson ger sig in i sfären för nukleär säkerhet när de utreder mordet på en före detta medlem av ett Yakuza-gäng, den japanska maffian. Samtidigt överrumplas kapten Gregson av ett personligt erkännande från hans dotter, tillika polis.

 • Avsnitt 7 - Sober Companions
  Kriminaldrama, S6:A7

  Efter att ett mord skakar deras inre cirkel, finner sig Holmes och Watson i jakten på en seriemördare. Jakten förvandlas till besatthet för Holmes när hans neurologiska återhämtning går sämre och sökandet efter mördaren hotar hans nykterhet.

 • Avsnitt 8 - Sand Trap
  Kriminaldrama, S6:A8

  Jakten på mördaren av en kvinna som hittats innesluten i cement tar Holmes och Watson in i industrin kring ren teknologi. Dessutom tar Watson ett stort steg framåt beträffande hennes intresse i adoption.

 • Avsnitt 9 - Nobody Lives Forever
  Kriminaldrama, S6:A9

  Holmes gamla vän och nykterhetsstöd Alfredo ber om hans hjälp i ett olagligt uppdrag för att rädda Alfredos bror. Samtidigt undersöker Holmes och Watson mordet på en biologiprofessor som arbetat på ett hemligt genetikprojekt innan han förgiftades.

 • Avsnitt 10 - The Adventure of the Ersatz Sobekneferu
  Kriminaldrama, S6:A10

  Sherlock och hans far försöker reparera sin spända relation efter att ett dödsfall inom familjen uppdagats. Holmes och Watson upptäcker en koppling mellan deras senaste fall och egyptiska antikviteter när en mördare försökt mumifiera sitt offer.

 • Avsnitt 11 - You've Come a Long Way, Baby
  Kriminaldrama, S6:A11

  Efter Holmes fått veta att hans far Morland Holmes riskerar att dödas kontaktar han en gammal fiende för att skydda fadern. Samtidigt söker Holmes och Watson efter en mördare med kopplingar till tobaksindustrin efter att en advokat dödats.

 • Avsnitt 12 - Meet Your Maker
  Kriminaldrama, S6:A12

  Marcus Bell funderar på att lämna New Yorks polisstyrka när han rekommenderas till en unik karriärmöjlighet. Holmes och Watson anställs av en privat kund för att undersöka försvinnandet av en ung kvinna som levt ett dubbelliv på nätet.

 • Avsnitt 13 - Breathe
  Kriminaldrama, S6:A13

  När Holmes och Watson undersöker giftmordet på en flyttningsexpert uppdagas att mannen i årtionden haft en hemlig karriär som yrkesmördare. Samtidigt råkar Watson ut för bakslag på hennes väg till att adoptera ett barn när hon får besök från byrån.

 • Avsnitt 14 - Through the Fog
  Kriminaldrama, S6:A14

  Polisstationen sätts i karantän när den utsatts för en biokemisk terrorattack. Marcus Bell och kapten Gregson är fast på stationen och misstänker att gärningsmannen finns kvar hos dem. Watson och Holmes gör allt i sin makt för att hjälpa dem.

 • Avsnitt 15 - How to Get a Head
  Kriminaldrama, S6:A15

  Holmes och Watson dras in i det ockultas sfär när de söker efter mördaren av en professor i religion. Dessutom hjälper de till att skapa en lista över tänkbara ersättare till Marcus Bells jobb sen han erbjudits en tjänst inom U.S. Marshal Service.

 • Avsnitt 16 - Uncanny Valley of the Dolls
  Kriminaldrama, S6:A16

  Holmes och Watson upptäcker att mordet på en robotingenjör kan vara kopplat till hans banbrytande men hemliga forskningsprojekt kring teleportering. Dessutom stöter Marcus Bell på hinder när han kämpar för sin examen för att kunna nå sin nya karriär.

 • Avsnitt 17 - The Worms Crawl in, the Worms Crawl Out.
  Kriminaldrama, S6:A17

  När en zoolog mördats är det upp till Holmes och Watson att försöka hitta motivet till dådet då offret både haft många kärleksaffärer och stått bakom kontroversiell forskning. Samtidigt blir Holmes offer för identitetsstöld.

 • Avsnitt 18 - The Visions of Norman P. Horowitz
  Kriminaldrama, S6:A18

  Holmes och Watson letar efter en mördare som väljer ut sina offer baserat på förutsägelser gjorda av en numera avliden man som påstod att han kunde se andra människors framtida dödsögonblick. Personen sade sig även ha sett mordet på Sherlock Holmes.

 • Avsnitt 19 - The Geek Interpreter
  Kriminaldrama, S6:A19

  Holmes och Watson kämpar mot klockan för att hitta en försvunnen kvinna. Men snart blir Holmes tillsammans med sina vänner och tillförlitliga matematikexperter polisens huvudmisstänkta i fallet.

 • Avsnitt 20 - Fit to Be Tied
  Kriminaldrama, S6:A20

  Holmes och Watsons dödliga konflikt med den före detta vännen Michael trappas upp när offret i deras senaste fall ser ut att vara verket av seriemördarens senaste måltavla.

 • Avsnitt 21 - Whatever Remains, However Improbable
  Kriminaldrama, S6:A21

  Sherlock Holmes och Joan Watson ställs inför sin största utmaning någonsin när en mordundersökning hotar förstöra deras partnerskap. Kan relationen de värderar högst överleva fallet som riskerar rasera deras karriärer?

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson