vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Dramakomedi

Solsidan

8.1 IMDb2012 • Sverige • Säsong 3, Avsnitt 8 av 10

Fre 29 jan 22:30 - 23:00 • reprisTV12
Alex och Anna ber Jonas komma tillbaka för att göra klart köket. När Alex inte kan förklara varför de kastade ut honom från början leder det till en härva av missförstånd.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Husköpet
  Drama, Dramakomedi, S3:A1

  När Alex och Anna ska flytta in sitt nya hus upptäcker de att det återstår en hel del renoveringar. När Fredde får veta att Victors kunskaper i kärnämnen som matematik inte är så bra bestämmer sig för att ta tag i saken. Mickan flyttar in på Grand hotell när det visar sig att löss härjar i Victor...

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 2 - The Switch
  Drama, Dramakomedi, S3:A2

  Alex börjar oroa sig för längden på sin pung efter att Fredde berättat om ett manligt fenomen. Samtidigt är det dags att välja dagis till Vilma, ett val som visar sig vara mycket svårare än vad Anna och Alex kunnat föreställa sig. Mickan får ångest när en bekant berättar om sina barns alla aktivi...

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 3 - Samåkning
  Drama, Dramakomedi, S3:A3

  Anna och Alex håller på att bli tokiga på renoveringskaoset hemma och när Jonas föreslår att de ska gå i terapi inser de att det inte är ett så dumt förslag. Ove börjar ifrågasätta Freddes avsikter med hans fru.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 4 - Släktforskning
  Drama, Dramakomedi, S3:A4

  Alex och Anna har det kärvt ekonomiskt och Alex försöker få Anna att börja jobba igen. Mickan börjar släktforska med hopp om att hitta någon släkting från överklassen. Ove håller på att förtäras av sin svartsjuka mot Fredde.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 5 - Inneboende
  Drama, Dramakomedi, S3:A5

  Fredde erbjuder en ny kollega, som är tillfälligt bostadslös, att flytta in hos honom och Mickan. Anna och Alex har insett att Jonas aldrig kommer bli klar med deras kök och bestämmer sig för att anlita en ny hantverkare.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 6 - Sittkissaren
  Drama, Dramakomedi, S3:A6

  Anna blir kompis på Facebook med en av dagismammorna och det dröjer inte länge förrän hon börjar irritera sig på sin nya väns statusuppdateringar. Fredde och Alex hamnar i en diskussion huruvida det är manligt att sitta och kissa.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 7 - Kompensationsfaktorn
  Drama, Dramakomedi, S3:A7

  Anna försöker få Alex att aktivera sig. Oves svartsjuka över Anettes samåkning med Fredde till jobbet blir allt påtagligare. Lussan har träffat en ny man och alla undrar vad hon ser hos honom eftersom han varken är snygg eller rik.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 8 - Miljövänlig
  Drama, Dramakomedi, S3:A8

  Alex och Anna ber Jonas komma tillbaka för att göra klart köket. När Alex inte kan förklara varför de kastade ut honom från början leder det till en härva av missförstånd.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 9 - Kemtvätten
  Drama, Dramakomedi, S3:A9

  I Saltsjöbaden öppnar en kemtvätt som bär samma namn som Mickans och Freddes efternamn. När Anna och Alex undersöker olika förlossningsalternativ anklagar Anna Alex för att vara en morsgris. Han försöker bevisa motsatsen men lyckas inte något vidare.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1
 • Avsnitt 10 - Vattnet går
  Drama, Dramakomedi, S3:A10

  Annas och Alex kök är klart och Ove föreslår att de ska ha en inflyttningsfest. Alex försöker avstyra det hela, men Ove vägrar att ge sig. Han går så långt att han lovar att fixa allt till festen.

  TV4 Play
  SF Anytime
  +1

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson