vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama, Mysterium

Wallander

7.9 IMDb2009 • Sverige • Säsong 2, Avsnitt 1 av 13

Imorgon 01:05 - 03:00 • reprisTV12
Wallander har uppfyllt sitt livs dröm, ett eget hus vid havet och njuter av tillvaron. Men när en kraftig explosion släcker hela Ystad och det visar sig att Ystads enda transformatorstation sprängts i luften får Wallander fullt upp.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Hämnden
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A1

  Wallander har uppfyllt sitt livs dröm, ett eget hus vid havet och njuter av tillvaron. Men när en kraftig explosion släcker hela Ystad och det visar sig att Ystads enda transformatorstation sprängts i luften får Wallander fullt upp.

  Netflix
  TV4 Play
  +1
 • Avsnitt 2 - Skulden
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A2

  När sexårige Albin spårlöst försvinner blir hela Ystad engagerat i sökandet efter honom. Snart pekar allt på att det är en man som suttit inne för pedofili som är gärningsmannen. Kurt Wallander och hans kollegor ställs nu inför hemska sanningar.

  Netflix
  TV4 Play
  +1
 • Avsnitt 3 - Kuriren
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A3

  En mc-förare hittas mördad och spåren leder till traktens mc-klubb. Det visar sig att klubben anlitar mc-kurirer för att smuggla narkotika över Öresundsbron och allt tyder på att offret var en av dessa kurirer.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Tjuven
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A4

  Ystad drabbas av flera villainbrott och grannarna i området bestämmer sig för att ta saken i egna händer och vakta gatorna på nätterna. När de ser en misstänkt person misshandlar de honom svårt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Cellisten
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A5

  En rysk konsertcellist råkar ut för ett bombdåd och Wallander och hans team börjar undersöka fallet. Det visar sig att kvinnan var huvudvittne i ett mordåtal mot en medlem i ryska maffian.

 • Avsnitt 6 - Prästen
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A6

  När en präst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad får Wallander och hans kollegor i uppdrag att utreda fallet. Prästen kämpar för sitt liv samtidigt som Wallander letar ledtrådar. Det visar sig att prästen haft en utomäktenskaplig affär.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Läckan
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A7

  Aspiranterna Isabelle och Pontus tar upp jakten på några värdetransportrånare vilket får ett abrupt slut när Pontus tas till fånga. Svartman jobbar med ett fall där en orienterare mördats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Skytten
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A8

  En prickskytt härjar i Ystad och hans mål är personer som har anknytning till en juvelkupp. Wallander inser att det finns kopplingar till en kriminell organisation.

 • Avsnitt 9 - Dödsängeln
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A9

  Ystad gästas av en kör och samma kväll som de har premiär försvinner en av medlemmarna. Till en början pekar allt på att kvinnan gett sig av frivilligt, men det dröjer inte länge förrän polisen hittar spår som tyder på motsatsen.

 • Avsnitt 10 - Vålnaden
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A10

  Wallander och hans kollegor utreder en mordbrand. När det visar sig att den döde mannen haft en affär med sin kompanjons fru blir han genast misstänkt. Men när även han hittas mördad måste Wallander söka sig tillbaka i männens förflutna.

 • Avsnitt 11 - Arvet
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A11

  När Bräda musteri anordnar en affärsmiddag blir företagets vd mördad. Wallander och hans kollegor undersöker mordet och snart inser Wallander att det handlar om pengar och att gärningsmännen inte kommer dra sig för att döda flera.

 • Avsnitt 12 - Indrivaren
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A12

  Wallander och teamet utreder en kvinnas dödsfall och allt pekar på att det är offrets före detta pojkvän som är den skyldige. Under utredningen gör Pontus en upptäckt som kan påverka Isabels framtid inom polisen och hennes lojalitet sätts på prov.

 • Avsnitt 13 - Vittnet
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A13

  Under en rättegång om människohandel i Ystad tingsrätt utsätts både Wallander och åklagare Katarina Ahlsell för dödshot. Situationen får dem att se på sina yrken med nya ögon. Samtidigt har en liten flicka sett något fruktansvärt.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer