vidare till tv.nu

Reality, Resor

En plats i solen

2021 • Storbritannien

Tor 04 mar 15:00 - 15:55TV4
Peter är på jakt efter ett nytt hem i den spanska staden Huelva. Att hitta rätt har dock visat sig vara lättare sagt än gjort men frågan är om mäklaren Jonnie har några ess i rockärmen? Tills sin hjälp har Peter även sin mamma Greta.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1
  Reality, Resor, S1:A1

  Kevin och Jackie Arkell vill pensionera sig i Australien. Deras en miljon kronor kan räcka till ett lyxigt hus i en badort, ett sprillans nytt designerhem, ett traditionellt hus på styltor ovanför marken eller ett specialbyggt hem på stranden.

 • Avsnitt 3
  Reality, Resor, S1:A3

  Krogägarna Ann och Bob Wall vill med en budget på 800 000 kronor köpa bostad i Malaga. De utforskar ett stort hus med fyra sovrum och två solterasser, en lägenhet med enorm pool, ett hus med utsikt över bergen, samt en lägenhet vid havet med terass.

 • Avsnitt 4
  Reality, Resor, S1:A4

  Chris och Alison Wright upptäcker att man inte måste vara miljonär för att bo i ett skatteparadis. På Turks- och Caicosöarna i Karibien betalar man varken inkomstskatt, eller beskattas för reavinst.

 • Avsnitt 5
  Reality, Resor, S1:A5

  Craig och Roseanne Milby har strax över 640 000 kronor att spendera i Almeria i Spanien. De utforskar en rymlig lägenhet intill en av Almerias vackraste stränder, en fantastisk udde där de skulle kunna bygga ett hus samt en renoverad bondgård.

 • Avsnitt 6
  Reality, Resor, S1:A6

  Bill och Linda Gilroy har strax under en miljon kronor att spendera på en permanent bostad i Spanien. De utforskar en stor algarvisk lägenhet på en golfbana, ett lantligt hus med en dunge full av korkträd och en bostad designad av en spansk konstnär.

 • Avsnitt 7
  Reality, Resor, S1:A7

  Matt Lewis och Nicky Bates hoppas kunna hitta en bostad i Costa del Azahar för 740 000 kronor. De utforskar en lyxig takvåning vid stranden, ett nyrenoverat hus med takterass, ett 800 år gammalt hem och en lägenhet inbyggd i en medeltida stadsmur.

 • Avsnitt 8
  Reality, Resor, S1:A8

  Johnny och Yvette Rice letar efter ett semesterboende dit de kan resa med sina tre barn och de är intresserade av den grekiska ön Korfu. Amanda Lamb visar dem en stor lägenhet i staden, en familjevänlig villa med pool och ett stort lantligt hem.

 • Avsnitt 9
  Reality, Resor, S1:A9

  Det trolovade paret, Dennis Stow och Gill Pinknet, letar efter en bostad i Madeira. De utforskar en villa med tre sovrum och pool, en lyxig lägenhet vid stranden, ett rymligt romantiskt hus på landsbygden och en modern villa med kustutsikt.

 • Avsnitt 10
  Reality, Resor, S1:A10

  Dick och Kathleen Wilson är pensionerade lärare med 530 000 kronor att spendera i Rumänien. De utforskar en nybyggd villa med tre sovrum, ett hus med sju sovrum, ett imponerande trevåningshus byggd av en grekisk skeppsredare och en liten gård.

 • Avsnitt 11
  Reality, Resor, S1:A11

  Ann och Bobby Shannon är från Nordirland och vill spendera sin tid som pensionärer i Dordogne. De utforskar en enorm bostad med uthus och fruktträdgård, en herrgård med pool och muromgärdad trädgård samt ett hus med enorm privat mark.

 • Avsnitt 12
  Reality, Resor, S1:A12

  Korina och Alvin Jones har fyra barn och en knapp miljon att spendera på en bostad på Tyrrenska kusten. De utforskar en fyrarumslägenhet med utsikt över bergen, ett trevåningshus nära en nationalpark och ett medeltida hus några minuter från stranden.

 • Avsnitt 13
  Reality, Resor, S1:A13

  Pat Hutchings och Sonia Baker är kusiner och bästa vänner, och de vill bo i närheten av varandra i Provence. Sonia har 640 000 kronor att spendera och Pat har en budget på 1,6 miljoner kronor. De utforskar sex fantastiska bostäder.

 • Avsnitt 14 - Poitou Charente
  Reality, Resor, S1:A14

  Margaret Duxbury och Stuart Grant-Allen vill flytta till Poitou-Charent i Frankrike med Magarets fyra barn. De har 750 000 kronor att spendera och utforskar fyra fantastiska bostäder innan de måste ta ett beslut.

 • Avsnitt 15 - French Pyrenees
  Reality, Resor, S1:A15

  I detta avsnitt söker köpare efter ett rymligt semesterboende. Amanda Lamb visar dem de franska Pyrenéerna, där man kan åka skidor på morgonen och ligga på stranden på eftermiddagen. Klienterna har en budget på 750 000 kronor.

 • Avsnitt 16 - The Andalucian Lakes
  Reality, Resor, S1:A16

  De vackra och oförstörda andalusiska öarna är endast en timmas bilresa från flygplatsen i Malaga. Jean Bentley får hjälp av Amanda Lamb att ta reda på vad bostadsmarknaden har att erbjuda för 50 000 pund.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer