vidare till tv.nu

How-to, Matlagning

Nigella: At My Table

Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 6

Ons 03 mar 21:35 - 22:20TV8
Perfekta recept för ett avslappnat avslut på dagen. Till exempel en värmande kycklingsoppa med röda vindruvor och en pasta med musslor.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  How-to, Matlagning, S1:A1

  Nigella delar med sig av både nya upptäckter och gamla klassiker. Vad sägs om en turkisk-inspirerad äggrätt eller mer traditionella favoriter?

 • Avsnitt 2
  How-to, Matlagning, S1:A2

  Nigella gör några enkla men välsmakande tunna våfflor. Hon förbereder även en fattah med kött och aubergine, tillsammans med en bulgur med mandlar och svartkummin. Detta mål avslutas även med en glasstårta med smak av passionsfrukt.

 • Avsnitt 3
  How-to, Matlagning, S1:A3

  Ett kryddigt lammben serverat med en vitlökig rostad potatis med oregano och feta. Chokladmousse med olivolja, och kokosnötsräkor med gurkmejayoghurt.

 • Avsnitt 4
  How-to, Matlagning, S1:A4

  Nigella lagar några av hennes favoriträtter, såsom en butternut- och sötpotatiscurry, och en koriander- och jalapenosalsa.

 • Avsnitt 5
  How-to, Matlagning, S1:A5

  Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.

 • Avsnitt 6
  How-to, Matlagning, S1:A6

  Perfekta recept för ett avslappnat avslut på dagen. Till exempel en värmande kycklingsoppa med röda vindruvor och en pasta med musslor.

 • Avsnitt 7 - Christmas Special
  How-to, Matlagning, S1:A7

  Nigella åker till landsbygden förväntansfull om en mysig jul. Hon serverar en glittrande drink och en bricka med deviled eggs på en fest, och gör rostad anka, parmesan-potatisgratäng och rödkål med sötsur sås.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer