vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminaldrama, Thriller

Beck

7.4 IMDb2001 • Sverige • Säsong 2, Avsnitt 1 av 7

Fre 05 mar 01:30 - 03:00 • reprisDR1
Da to betjente bliver likvideret, går Martin Beck på jagt efter morderne. Det samme gør Gunvald Larsson, der var bedste ven med en af de dræbte. Han er overbevist om, at mordene var en hævnaktion, og han lægger ikke fingrene imellem i sin jagt på gerningsmændene.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Hämndens pris
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A1

  Två poliser hittas mördade dagen efter att de stannat för att hjälpa några män som fått punktering på sin bil. Det visar sig att det är tre förbrytare som sitter i bilen. En av poliserna känner igen dem, något som leder till deras död.

 • Avsnitt 2 - Mannen utan ansikte
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A2

  När Jörgen Beckman går ut på en kvällspromenad blir han överfallen och brutalt knivhuggen. De poliser som anländer till brottsplatsen slås av häpnad när de upptäcker att huden har skalats av från mannens ansikte.

 • Avsnitt 3 - Kartellen
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A3

  Innehavaren av en grekisk restaurang hittas mördad på golvet till sin restaurang, och hans kropp är ärrad efter brutal tortyr. Kommissarie Martin Beck misstänker att de ansvariga för dådet är en skoningslös liga som rör sig i restaurangvärlden.

 • Avsnitt 4 - Enslingen
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A4

  Liket av en ung thailändska hittas i vattnet vid Beckholmen i Stockholms skärgård. Skadorna på hennes kropp tyder på att hon var prostituerad. Samtidigt hittas en gammal man mördad i sitt ensligt belägna hem.

 • Avsnitt 5 - Okänd avsändare
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A5

  Martin Beck, Gunvald Larsson och Alice Levander utreder mordet på en revisor vars kropp hittats vid Arlanda flygplats. Allt tyder på att han planerat att lämna landet för gott. Samtidigt får en journalist ett paket i posten.

 • Avsnitt 6 - Annonsmannen
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A6

  En kvinna blir överfallen och våldtagen när hon är ute och cyklar i ett skogsparti. Hon lyckas slita sig loss och ringa sin man på mobiltelefonen innan våldtäktsmannen hinner upp henne. Senare hittas hennes livslösa kropp i skogen.

 • Avsnitt 7 - Pojken i glaskulan
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A7

  En kvinna hittas mördad och allt tyder på att hennes autistiske son Jack slagit ihjäl henne. Alla försök att kommunicera med Jack misslyckas då han sluter sig från omvärlden. Martin Beck börjar snart ana att allt inte är som det ser ut att vara.

 • Avsnitt 8 - Sista vittnet
  Kriminaldrama, Thriller, S2:A8

  Flera unga, lettiska kvinnor hittas mördade på olika platser i Stockholm och deras ansikten har frätits bort med hjälp av syra. Martin Beck och hans team misstänker först att de kommit till Sverige som prostituerade.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer