Parveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn.
Parveen visar oss hur vi enkelt kan laga kryddiga lammburgare - det här är hennes version av chappal kebab.
Vi följer med till Paraveens kök för att laga parathas, indiskt tunnbröd, med potatis- och blomkålsfyllning, serverat med gurka. Paraveen visar oss hur lätt det är att laga hemma.
Parveen lagar gajar ka halwa, en fantastisk festrätt gjord på morötter. Hon fortsätter på samma stämningsfulla tema med en Diwali-middag hemma hos Gayatri Peshwaria i Amritsar.
Nu är det dags för tarka daal, en vegansk och vegetariansk familjefavorit. Parveen visar oss också en enkel teknik för att laga chapati hemma, alltså osyrat indiskt bröd.
Parveen lagar kryddmarinerade lammkotletter och visar oss vilka kryddor hon har i sin garam masala-mix.
Parveen lagar potatiskaka från Bombay med starkt kryddad chutney. Hon visar också hur man lagar godisklubbor av indisk glass-massa.
Parveen besöker en ovanlig grönsaksmarknad i Mumbai och lagar hårt friterade okrachips med mangolassi. Kocken Vivek Singh välkomnar Parveen till sin London-restaurang.
I det här avsnittet lagar Parveen äggröra och chai, saag aloo och hembakat naan.