vidare till tv.nu

Dokumentär, Medicin

Inifrån operationssalen

2020 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 10

Sön 18 apr 11:00 - 12:00 • reprisTV4 Fakta
Läkarna misstänker att Jonathan drabbats av cancer och för att få mer konkreta svar för de ner en kamera i hans lungor. En besvärlig knäskada har dragit ut på tiden för James och han har nu bestämt sig för att genomgå operation.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Medicin, S1:A1

  Den forna militären Mervyn har begett sig till sjukhuset för att få hjälp med en långvarig ryggsmärta. Frågan är om läkarna kan lokalisera problemet? Samtidigt förbereder sig sjuåriga Nancy för operation och nervositeten är stor.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Medicin, S1:A2

  Fyrabarnsmamman Laura lider av en svår förlossningsdepression och har bestämt sig för att sterilisera sig. En lungröntgen schemaläggs för James för att se om han har cancer samtidigt som Anne förbereds för ett ingrepp på hennes ena fot.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Medicin, S1:A3

  Frank lider av en allvarlig hjärtsjukdom och ska snart genomgå en operation. Hans hjärta ska stoppas och återstartas vilket innebär stora risker. Den cancerbehandling som Katie tidigare genomgått har skadat hennes urinblåsa och nu ska hon få hjälp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Medicin, S1:A4

  Det är med blandade känslor som Trisha beger sig till sjukhuset. Hon ska utredas för cancer i livmodern och nervositeten är stor. Dennis förbereds för ögonoperation och Steve har problem med sina ben och vill få svar på vad det grundar sig i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Medicin, S1:A5

  Treåriga Isac ska genomgå en munoperation och läkarna gör sitt yttersta för att han inte ska känna sig rädd. En av sjukhusets anställda är inlagd för en prostatabiopsi och en av de nyanställda läkarna genomför en amputation.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Medicin, S1:A6

  Idrottaren Nigel ska genomgå en nyckelhålsoperation för att laga sitt bråck. Allt ser ut att gå vägen tills han under uppvaket snabbt försämras. Ett oroväckande födelsemärke får Barbra att uppsöka läkarvård samtidigt som Carol har skadat sin ankel.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Medicin, S1:A7

  Fyraåriga Kacey har problem med att det droppar från hennes ögonlock. Läkarna anser att det måste åtgärdas snabbt så hennes syn inte blir förvärras. En rugbymatch har resulterat i en bruten näsa för Matthew, som är en van besökare på sjukhuset.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Medicin, S1:A8

  Nick riskerar att behöva genomgå en hjärtoperation och efter en sista undersökning ger läkarna honom det slutgiltiga svaret. Dessutom får Hannah hjälp med att operera bort sina halsmandlar efter åtta år av konstant smärta.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Medicin, S1:A9

  En nervös tonåring är inbokad för att dra ut två tänder. Hans oro växer successivt och en stor dos lugnande skrivs ut. Nittiosexåriga Peggy underhåller personalen samtidigt som de tar bort en tumör från hennes fot.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Medicin, S1:A10

  Läkarna misstänker att Jonathan drabbats av cancer och för att få mer konkreta svar för de ner en kamera i hans lungor. En besvärlig knäskada har dragit ut på tiden för James och han har nu bestämt sig för att genomgå operation.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Medicin, S1:A11

  Collin gör sig redo för att få operera bort sin gallblåsa, något han väntat på länge. Fyraåriga Arabella är på sjukhuset med sina föräldrar för att genomgå ögonoperation. Dessutom möter vi Rita som hoppas på att bli av med sin hörapparat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Medicin, S1:A12

  Fyrbarnsmamman Laura lider av en svår förlossningsdepression och har bestämt sig för att sterilisera sig. En lungröntgen schemaläggs för James för att se om han har cancer samtidigt som Anne förbereds för ett ingrepp på hennes ena fot.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Medicin, S1:A13

  En av sjukhusets läkare får anta besökarrollen när han åker in tillsammans med sin fru som ska operera bort två visdomständer. Joyce ska operera bort starr och förhoppningen är stor att hon kommer återfå synen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Dokumentär, Medicin, S1:A14

  Peter blir tvungen att avbryta sin semester för en akut ögonoperation. Fjortonåriga Izzy har efter månader av smärta bestämt sig för att dra ut en tand och Tony undersöks av läkare efter att ett blodkärl brustit i hans ben.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Dokumentär, Medicin, S1:A15

  Efter att läkarna upptäckt onormala cellförändringar är Lynn på plats på sjukhus för att genomgå en omfattande undersökning. Träningsfanatikern Rhys har skadats sig illa och Steve oroar sig över bedövningen inför hans operation.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Dokumentär, Medicin, S1:A16

  Julia får akut hjälp efter att läkarna upptäckt en blödning i hennes livmoder. Emma har ett sällsynt fotproblem och måste genomgå operation för att rå bot på det. Dessutom får Peter specialisthjälp efter att han brutit sin näsa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17
  Dokumentär, Medicin, S1:A17

  Tjugoettåriga Ben har länge lidit av gallsten och efter många om och men har han bestämt sig för att operera bort hela gallblåsan. Ett svårhanterligt ögonproblem har fått David att besöka sjukhuset. Frågan är om läkarna vet hur det ska behandlas?

  TV4 Play
 • Avsnitt 18
  Dokumentär, Medicin, S1:A18

  Carl ska genomgå nyckelhålsoperation för att få bort brosk från knät men det han inte vet är att han kommer vara vaken under tiden. Ett åderbråck har länge ställt till det för David i vardagen men nu ska det äntligen opereras bort.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Dokumentär, Medicin, S1:A19

  Personalen på drottning Elizabeths sjukhus får stifta bekantskap med åttaåriga Luke som snart ska genomgå ögonoperation. Läkarna misstänker att Brian drabbats av cancer och den nyblivna mamma Paige drar ut en visdomstand.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20
  Dokumentär, Medicin, S1:A20

  Säsongsavslutning. Femtonåriga Thomas har kvar fyra mjölktänder som vägrar växa ut. Den enda utvägen är därför operation. Lesley som länge lidit av okontrollerbart näsblod har fått nog och nu bestämt sig för att åtgärda problemet.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer