vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Game show, Underhållning

Mästarkvalet

2021 • Sverige • Säsong 3, Avsnitt 5

Mån 19 apr 22:00 - 22:30SVT24
Den andra utslagna deltagaren från Grupp 2 anländer till Pernilla Wiberg. Där blir det extra tufft eftersom det först blir en tävling mot Pernilla, och direkt på detta en duell mot den andra deltagaren från Grupp 2.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Game show, Underhållning, S3:A1

  I Mästarkvalet får de utslagna deltagarna i Mästarnas mästare en chans att ta sig tillbaka in i tävlingen. Kan dessa elitidrottare resa sig, tända till och mot alla odds faktiskt bli Mästarnas mästare? Nytt för i år är att alla tävlingar i Mästarkvalet baseras på gamla klassiska Mästarnas mästare...

 • Avsnitt 2
  Game show, Underhållning, S3:A2

  Det har blivit dags för Pernilla Wiberg att duellera mot den första utslagna deltagaren från Mästarnas mästare. Finns det sug efter revansch? I Mästarkvalet tävlar man om att vinna fördelar för att ta sig tillbaka till Mästarnas mästare.

 • Avsnitt 3
  Game show, Underhållning, S3:A3

  Pernilla Wiberg överraskar den utslagna deltagen plötsligt med motståndaren i den avgörande duellen, bordtennislegenden Jörgen Persson.

 • Avsnitt 4
  Game show, Underhållning, S3:A4

  Det har blivit dags för Pernilla Wiberg att ta emot den första utslagna deltagaren från Grupp 2. Den första tävlingen är en kopia från Mästarnas mästare säsong 3; det handlade om att balansera saftglas på huvudet. Något som Ingemar Stenmark var mycket duktig på.

 • Avsnitt 5
  Game show, Underhållning, S3:A5

  Den andra utslagna deltagaren från Grupp 2 anländer till Pernilla Wiberg. Där blir det extra tufft eftersom det först blir en tävling mot Pernilla, och direkt på detta en duell mot den andra deltagaren från Grupp 2.

 • Avsnitt 6
  Game show, Underhållning, S3:A6

  Dags för final i Mästarkvalet. Nu ska det avgöras vem av de utslagna deltagarna som får sin revansch och tar sig tillbaka till Mästarnas mästare. Det blir en mycket dramatisk och tuff tävling där en borttappad bokstavskub blir helt avgörande.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer