vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Kriminalare

4 Blocks

8.2 IMDb2017 • Tyskland

Toni vill lämna familjeaffärerna bakom sig och leva ett hederligt liv med sin fru och deras dotter. Efter ett räd måste dock Toni agera för att säkra klanens verksamhetsbas.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Ali
  Drama, Kriminalare, S3:A1

  Abbas njuter av chefslivet och planerar sin största kupp hittills medan han letar nya kompanjoner och utvidgar familjeföretaget.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - The Route of Money
  Drama, Kriminalare, S3:A2

  Gamla vänner och nya fiender - Maruf träffar två personer ur sitt förflutna. Toni försöker dra i trådar för att påverka hans beslut. Kriminalpolis Alexandra Winter börjar sitt nya jobb som kriminalinspektör och ämnar sätta stopp för hans planer.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Trusted Enemy
  Drama, Kriminalare, S3:A3

  Tonis försök att försonas går snett. Abbas får ett tips om förrädaren, och bröderna tvingas konfrontera en av sina närmaste bundsförvanter. Abbas smider fortfarande större planer och Zeki börjar lyckas med sina.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Diamonds
  Drama, Kriminalare, S3:A4

  Toni är orolig för sin familj. Han övertalar Kemal att lösa saker och ting och får Latif att tänka om angående sitt beslut, men Abbas låter sig inte avskräckas från sina planer. Toni inser att han missat mycket av sin dotters liv.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Deal With the Devil
  Drama, Kriminalare, S3:A5

  Abbas inser vem som förrått familjen Hamady och konfronterar förrädaren. Situationen spårar ur och Toni skyndar sig att hjälpa honom.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Brothers Forever
  Drama, Kriminalare, S3:A6

  För familjen Hamady handlar det inte längre bara om heder och makt. Toni är inträngd i ett hörn och tänker ut en sista plan för att rädda sin familj.

  Comhem Play+
  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer