vidare till tv.nu

Reality

American Daredevils

2013

Daredevils reser landet runt och utför våghalsade stunt tricks.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Det är tidigt på våghalsarnas stuntsäsong och Mr Dizzy, Dr Danger samt Spanky och Bryan Spangler brinner alla av iver för att få de första stuntsen gjorda.

 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Dr Danger har lovat sig själv att lämna livet i det dolda. Nu är den lilla ökenstaden Kingman i Arizona platsen där Danger är fast besluten att visa sig värdig smeknamnet som våghals.

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Efter att en arrangör såg hans otroliga busshopp i Kingman har Dr Danger blivit inbjuden att uppträda på grusbanan i Pahrump.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Direkt efter en explosion med publikmagneten Crusher lägger Mr Dizzy sin energi på att lappa ihop allt för att kunna utföra sin 8-stuntshow, Crash Factory Live.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Spanglers har anlänt vid racerbanan Charlotte Motor Speedway inför sitt största stunt hittills på säsongen.

 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Med en lyckad bilspiral i bagaget sätter Mr Dizzy igång med nästa fas av sin storslagna plan för racerbanan CMS.

 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  Grusbanan på CMS är platsen för en uppgörelse mellan Mr Dizzy och Dr Danger. Våghalsarna är inbjudna för att göra två stunts på en kväll.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Mr Dizzy och Dr Danger bokats för att uppträda på grusbanan på Charlotte Motor Speedway. Det är första gången Danger och Dizzy är affischnamn samma kväll och de har kivats som katt och hund sen de kom hit.

 • Avsnitt 9
  Reality, S1:A9

  Sedan den hemska kraschen i Charlotte har Spanky fått stå vid sidan av banan medan Bryan har fått uppmärksamheten. Ikväll är Bryan huvudnumret på världskända Texas Motor Speedway.

 • Avsnitt 10
  Reality, S1:A10

  Mr Dizzy skickar Crusher till Vancouver för att vara huvudakt med två stunts. När arrangören erbjuder en bil väljer Crusher att göra ett tredje stunt, men kanske tar han sig vatten över huvudet.

 • Avsnitt 11
  Reality, S1:A11

  Efter en krock i Abilene undrar Dr Danger om han har det som krävs för att komma tillbaka. Samtidigt gör sig en ny våghals redo för en uppvisning i Fulton, New York, med en legendarisk stuntåkare som samordnare.

 • Avsnitt 12
  Reality, S1:A12

  Efter en vecka som skadad är Dr Danger tillbaka på banan där han hör hemma. Samtidigt har Dizzy varit missnöjd med Crushers senaste prestationer i Washington.

 • Avsnitt 13
  Reality, S1:A13

  I nordvästra hörnet av USA har den legendariska Spanky Spangler och hans son Bryan flugits in för ett väldigt speciellt framträdande och de har med sig ett av Spankys mest beryktade stunt: kranfallet.

 • Avsnitt 14
  Reality, S1:A14

  Uppe i Washington är det dags för en stor show på Evergreen Speedway när Bryan och Spanky hälsar på Dizzy för att agera huvudakt under en spännande kväll. När det börjar närma sig skjuter spänningen mellan Bryan och Crusher i höjden.

 • Avsnitt 15
  Reality, S1:A15

  Danger är tillbaka i sadeln med det enskilt största stuntet i sin karriär. Längre söderut tar Bryan Spangler ställning en sista gång med ett världsomskakande stunt för att visa att han är stark nog att stå på egna ben.

 • Avsnitt 16
  Reality, S1:A16

  Det är dags för säsongens sista show för Mr Dizzy, Dr Danger och herrarna Spangler och de tänker avsluta med en dundrande succé. Dr Danger riskerar livet för att uppfylla ett löfte han gav sig själv i början av säsongen.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer