vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Från kritikerna
  • Det liknar varken Blåsningen, Oceans Eleven eller Jönssonligan, utan handlar mer om relationer och karaktärsutveckling än om smarta stötar planerade in i minsta detalj.

  • ...det är uppenbart att ensemblen stormtrivs med att vara inbjuden till denna svulstiga sjuttiotalsmaskerad...

  • ...är intagande, spännande och smart ner till minsta biroll och varenda 70-talssvettig kostym och fluffig frisyr sitter som en smäck - ett helgjutet filmskapande på hög nivå.

  • Fint om förälskade fifflare. American hustle utspelar sig på sjuttiotalet men är mer kriminalromcom än historiskt drama.

  • ...en dynamisk, melodiös, mångdimensionell, allvarsamt lekfull, glittrande intelligent, möjligen även litet sedelärande och hur som helst storartat underhållande helhet...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy