vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - The Force Wakes Up
  Sitcom, S4:A1

  Efter att ha suttit i fängelse i 20 år återförenas Angie Tribeca med sitt gamla team och sin son AJ, som nu är en medlem i teamet. Deras första uppdrag är att infiltrera ett sjukhus för att hitta lönnmördaren Pierre Cardin som hotar den franska ambassadören.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - Glitch Perfect
  Sitcom, S4:A2

  Tribeca jobbar under täckmantel som körledare på en skola för att stoppa en person som sprider skadeprogram och datavirus. Men först måste hennes kör vinna första pris i den kommande tävlingen.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - Joystick Luck Club
  Sitcom, S4:A3

  Teamet utreder en attack på den populära E-sportspelaren, Bondevil. AJ får i uppdrag att infiltrera QuarkSpark, och upptäcker att pengatvätt pågår i hemlighet i E-Sportsvärlden.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Just the Fat, Ma'am
  Sitcom, S4:A4

  Tribeca skickas ut under täckmantel för att utreda en rad mord på fotomodeller som jobbade för Popular Magazine. Problemet är att fingeravtrycken på alla kropparna tillhör döda män från Peru. Teamet åker till Peru för att utreda saken.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Trader Foes
  Sitcom, S4:A5

  Angie och teamet infiltrerar Lowercase Capital, ett framgångsrikt Wall Street-liknande företag, som blivit inblandade i mordet på en excentrisk miljardär.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - Freezing Cold Prestige Drama
  Sitcom, S4:A6

  I Fargo, South Dakota, får teamet i uppdrag att invänta en särskild lastbil, vars innehåll är hemligstämplat. Charo och AJ döljer spåren efter en olycka som är kopplad till lastbilens ankomst.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - Behind the Scandalabra
  Sitcom, S4:A7

  Teamet anlitas av vicepresidenten för dölja ett statråds otrohetsaffär när älskaren hittas död.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - Heading to the Legal Beagle
  Sitcom, S4:A8

  Teamet jobbar tillsammans med ett offer som har stämt en omtyckt advokatfirma och anklagar dem för att ha dolt försumlighet på FarmTech, ett företag som anklagas för problem med sina bekämpningsmedel.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 9 - Irrational Treasures
  Sitcom, S4:A9

  Atkins familjehemlighet gör att teamet ger sig ut på jakt efter Pierre Cardin som tänker stjäla Louisianaköpet.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 10 - Air Force Two
  Sitcom, S4:A10

  Efter att ha stulit Louisianaköpet och kidnappat Cardin, är Tribeca och AJ efterlysta. Tribeca jobbar under täckmantel en sista gång för att avslöja vicepresident Perry.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer