vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality, Romantik

Bachelor Pad

2010

Tidigare deltagare från "The Bachelor" och "The Bachelorette" återförens i hopp om att hitta den sanna kärleken.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Reality, Romantik, S3:A1

  I den tredje säsongens premiär kommer fem superfans att möta Bachelor-veteranerna Michael Stagliano, Ed Swiderski, Lindzi Cox och Kalon McMahon för att tävla om 250.000 dollar - och kanske kärleken.

 • Avsnitt 2
  Reality, Romantik, S3:A2

  Den andra utmaningen är Rytmisk gymnastik. På en dejt på en rockkonsert slår det oväntade gnistor och, när pressen ökar, tas ett chockerande beslut i gryningen.

 • Avsnitt 3
  Reality, Romantik, S3:A3

  I den tredje utmaningen hamnar de tävlande upp över öronen i Hot Sludge Funday, en hinderbana med glasstema. Plus, romantiken börjar spira bland de tävlande.

 • Avsnitt 4
  Reality, Romantik, S3:A4

  Veckans utmaning blir personlig när tävlande svarar på mycket kontroversiella frågor om varandra i jakten på en ros. I huset börjar tjejerna bråka om männen.

 • Avsnitt 5
  Reality, Romantik, S3:A5

  Relationer blir allt hetare men svek blir ännu hetare. Dejterna inkluderar en juvelturné i värsta Pretty Woman-stil i Los Angeles, och en natt på en avlägsen campingplats.

 • Avsnitt 6
  Reality, Romantik, S3:A6

  De tävlande deltar i en stavningstävling. Om paret alla vill se åka ur vinner utmaningen så har den starkare alliansen inget annat val än att sparka ut en av sina egna.

 • Avsnitt 7
  Reality, Romantik, S3:A7

  Med 250.000 dollar inom räckhåll och en chockerande seger i en karaoketävling måste en tävlande välja mellan strategi och lojalitet, och kanske förråda en vän.

 • Avsnitt 8
  Reality, Romantik, S3:A8

  De två sista paren - Sarah och Chris samt Rachel och Nick - får möta sina forna huskompisar, som ska rösta om vilket par som ska till final.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer