vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Biggest Loser USA
The Biggest Loser

USA

Här får kraftigt överviktiga personer chansen att förändra sina levnadsvanor och samtidigt tävla om en stor summa pengar. Deltagarna flyttar in på Biggest Losers ranch och påbörjar resan mot ett hälsosamt liv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S1:A1

  Tolv förväntansfulla tävlanden flyttar in på Biggest Losers campus i Santa Fe, New Mexico. Deltagarna delas i lag och träningen drar igång direkt. Det blir ett bryskt uppvaknande då Bob Harper utsätter dem för en medicinsk analys.

 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S1:A2

  Det blå laget är i chock efter att första deltagaren fått lämna tävlingen och stämningen i huset är inte på topp. Veckans utmaning blir ett rejält styrkeprov då deltagarna ska flytta ett 70 kilos-däck genom en blöt och lerig hinderbana.

 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S1:A3

  Efter utslagstävlingen försöker tränaren Erica peppa upp det röda laget och stämningen blir bättre när det vankas överraskningsfest för Kim som fyller år. En tävling väntar och denna gång ska lagen bära ved. Vilket lag besitter starkast muskler?

 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S1:A4

  Det röda laget deppar vilket får Erica att undra över hennes roll som tränare. Det har blivit dags för tävling och våra tappra kämpar tar i lite extra då en belöning väntar runt hörnet. Inte ett öga är torrt när deltagarna ringer till nära och kära.

 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S1:A5

  Det blir en blöt träningsdag då deltagarna välkomnas till poolen av Erica och Steve. Nu gäller det att duscha av sig all osäkerhet och njuta av ett intensivt pass. Det blir känslosamt när Steve pratar med blåa laget om stressätning.

 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S1:A6

  Deltagarna får sig en tankeställare när Erica håller en lektion om nyttiga snacks och vikten av att äta rätt efter träning. Dramatiskt blir det när en av deltagarna skadar sitt ben. Kommer hen få fortsätta tävlingen? Bob kommer med en nyhet.

 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S1:A7

  Bob har avslöjat att laguppdelningen är ett minne blott och att det från och med nu endast är individuella prestationer som gäller. Hela gänget deppar över omställningen och frågan är om det kommande träningspasset får dem på bättre humör.

 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S1:A8

  Steve pratar allvar med en av deltagarna. Känslorna är många när Bob har med sig hälsningar från nära och kära. Veckans utmaning blir något att bita i då kämparna ska cykla snabbt, släpa tunga däck och kasta sandsäckar.

 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S1:A9

  I veckans utmaning tävlar deltagarna mot varandra och sig själva då de ska springa drygt 1,5 km och dessutom slå sin tid från vecka ett. Den deltagare som lyckas bäst får en viktig fördel vid sista invägningen innan finalen.

 • Avsnitt 10
  Reality, Underhållning, S1:A10

  Efter många veckor av hård träning och nyttig kost har det äntligen blivit dags att kora en vinnare. De tre finalisterna anländer till campus där de hyllas av sina kamrater och spänningen är stor när de ställer sig på vågen.