vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Thriller

Blood

Irland

Efter att ha bott flera år i England måste Cat Hogan återvända till sin hemby på den irländska landsbygden efter att hennes mor plötsligt omkommit.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Blood del 1
  Drama, Thriller, S2:A1

  Jim Hogan är fast besluten om att sona för sina misstag och återförenas med sin familj. Men när hela familjen samlats kring Fiona, som varit med om en bilolycka, kommer det information som hotar att splittra familjen än en gång.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2 - Blood del 2
  Drama, Thriller, S2:A2

  Fiona försöker minnas tillbaka på det som hänt de senaste veckorna, samtidigt som hon blir förhörd angående upptäckten av hennes makes döda kropp. En tillbakablick visar hur Jim och Paul blir vittnen till en misshandel utförd av gängledaren Kian.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Blood del 3
  Drama, Thriller, S2:A3

  Paul måste välja mellan att hjälpa Kian eller att skydda sina vänner. Polisen Dez Breen fortsätter förhöret med Fiona samtidigt som Jims försök att återbygga sitt liv stöter på en motgång när han misslyckas med en arbetsintervju.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Blood del 4
  Drama, Thriller, S2:A4

  Det är dags för tvillingarnas första nattvard och hela Hogan-familjen samlas för första gången sedan förra årets dramatiska händelser. Det råder spänd stämning inom familjen och Jim måste kämpa för att förhindra att Paul bryter ihop.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Blood del 5
  Drama, Thriller, S2:A5

  Efter att ha samtalat med Jim känner Dez att han börjar närma sig sanningen om vad som hände med Paul. En tillbakablick visar hur Paul oroade sig för att Fiona skulle lämna honom och hur det skulle vara för mycket för honom att hantera.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Blood del 6
  Drama, Thriller, S2:A6

  Säsongsavslutning. Fiona förhörs återigen av Dez och hon berättar för polisen hur hon strax innan Pauls död fick ett dåligt besked kring sin hälsa, och hur den informationen i kombination med Kians påtryckningar blev för mycket för Paul att hantera.

  TV4 Play