vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Boston Legal

...

Streama Boston Legal

Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Disney+
Prenumeration
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • You hire a star, you get the star's act.

 • Adding in a mild amount of humor but a more serious tackling of the forgetting pill topic and a fun and witty closing by Alan Shore in his case and you have an episode full of delights, sexual and otherwise.

 • Each episode takes viewers through several unexpected twists and turns and is skillfully acted by a top-notch cast...

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Smoke Signals
  Drama

  Bethany Horowitz ber Alan om hjälp i ett fall mot ett stort tobaksbolag. Men när det visar sig att försvarets advokat är en gammal flamma till Alan blir han orolig att han ska bli distraherad. Denny oroar sig för sina prestationer i sängkammaren.

  Disney+
 • Avsnitt 2 - Guardians and Gatekeepers
  Drama

  När Denny nästan dör efter att ha blandat för många receptbelagda mediciner stämmer Alan ett stort läkemedelsföretag. Shirleys 17-åriga barnbarn grips för bedrägeri.

  Disney+
 • Avsnitt 3 - Dances with Wolves
  Drama

  Denny blir gripen för att ha burit dolt vapen och skjutit en man som försökte råna honom. Jerry och Alan försöker hjälpa en surrogatmamma att få delad vårdnad om sin dotter.

  Disney+
 • Avsnitt 4 - True Love
  Drama

  Alans gamla flamma Phoebe ber honom att bevisa att hennes make är oskyldig för mord på en sjuksköterska, men Alan, som inser att han fortfarande har känslor för Phoebe, hoppas att han är skyldig.

  Disney+
 • Avsnitt 5 - The Bad Seed
  Drama

  Alan och Shirley får ett fall där en soldat dött på ett militärsjukhus och hans bror vill stämma Försvarsmakten för misskötsel. Jerrys syster ber honom om hjälp för att få reda på vem som är far till hennes barn som kommit till genom inseminering.

  Disney+
 • Avsnitt 6 - Happy Trails
  Drama

  Alan och Denny åker på semester till en ranch och upptäcker att de är de minst populära bland alla gästerna. När den irriterande Melvin Palmer dyker upp blir allt ännu värre.

  Disney+
 • Avsnitt 7 - Mad Cows
  Drama

  Alan och Denny hjälper en klient som fått avslag att testa sina djur för galna kosjukan att stämma en avdelning på jordbruksdepartementet. Jerry är uppe för diskussion att bli delägare, men hans udda sociala beteende kan sätta käppar i hjulet.

  Disney+
 • Avsnitt 8 - Roe
  Drama

  Jerry insisterar på att sköta sitt eget försvar när han blir anklagad för att ligga bakom ett överfall. Alan och Shirley försöker hjälpa en gravid tonåring att få rätt att göra abort.

  Disney+
 • Avsnitt 9 - Kill, Baby, Kill!
  Drama

  Denny och Sack åker till Virginia för att försvara en fångvårdare som skjutit en dödsdömd fånge. Alan och Shirley representerar en kvinna som fått sparken på grund av sina politiska åsikter.

  Disney+
 • Avsnitt 10 - Thanksgiving
  Drama

  Shirleys och Sacks planerade intima thanksgivingmiddag blir inte som de tänkt sig när hela firman, Edwin Poole och hans fosterbarn ser till att bli inbjudna.

  Disney+
 • Avsnitt 11 - Juiced
  Drama

  Sack hjälper Catherine Piper att stämma tv-bolagen för att de inte producerar några program för människor över 50 år. Denny får veta att hans sjukdom förvärrats och han gör allt för att få tillgång till en medicin som inte kommit ut på marknaden.

  Disney+
 • Avsnitt 12 - Made in China
  Drama

  Firman är i stort behov av ekonomiskt tillskott och trots allas protester beslutar ägarna sig för att låta ett kinesiskt bolag köpa upp dem. Shirley och Sack planerar sitt bröllop. Denny kommer med ett förslag till Alan.

  Disney+
 • Avsnitt 13 - Last Call
  Drama

  Alan slåss för att Denny ska få rätt att ta försöksmedicinen mot Alzheimers och fallet hamnar hos högsta domstolen. Shirley och Sack förbereder sitt bröllop.

  Disney+
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy