vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Cafédeparis

...

Sverige
MatlagningUnderhållning
Säsong 1, Avsnitt 5
0
0

Multibegåvade skådespelaren, sångerskan och bloggaren Ellen Bergström stormar in i Daniels lilla kök. Inom några minuter har en oskyldig avocado skapat kaos, förvirring och panik, men som tur är kommer folkkära artisten Amy Diamond till räddning.
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Matlagning, Underhållning, S1:A1

  Daniel Paris får besök av artisten Oscar Zia och programledaren och bloggaren HanaPee. Det uppstår totalförvirirng kring Justin Bieber, det kastas pasta på väggarna och flamsas i högt tempo.

 • Avsnitt 2
  Matlagning, Underhållning, S1:A2

  Komikern, skådespelaren och charmtrollet William Spetz dundrar in i Daniel Paris kök och stökar runt. Resultatet blir minst sagt kaos när William kläcker ägg för första gången och ska lära sig laga bananpannkakor.

 • Avsnitt 3
  Matlagning, Underhållning, S1:A3

  Daniel Paris får singelpanik och bjuder över bloggaren Michaela Forni för myshäng och pizza. De får sällskap av bloggaren och författaren Sandra Beijer och det blir snack om näthat och hur det är att vara sina läsares kärleksguru.

 • Avsnitt 4
  Matlagning, Underhållning, S1:A4

  Det blir maximalt med stjärnglans när bloggdrottningen och entreprenören Kenza Zouiten dyker upp i Paris kök. De gör snoppformade lammfärsbiffar och Kenza berättar om sin uppväxt i Marocko, vad som gör henne förbannad och vem hon innerst inne är.

 • Avsnitt 5 - Ellen Bergström och Amy Diamond
  Matlagning, Underhållning, S1:A5

  Multibegåvade skådespelaren, sångerskan och bloggaren Ellen Bergström stormar in i Daniels lilla kök. Inom några minuter har en oskyldig avocado skapat kaos, förvirring och panik, men som tur är kommer folkkära artisten Amy Diamond till räddning.

 • Avsnitt 6 - Nellie Berntsson och Anty
  Matlagning, Underhållning, S1:A6

  Daniel får besök av Nordens mest kända tonåring - bloggstjärnan Nellie Berntsson. De snackar kärlek och Nellie berättar om kändisskapets baksida: mobbing, näthat och smärtsamma skolbyten. Youtube-stjärnan Anty dyker upp lagom till efterrätten.

 • Avsnitt 7 - Manfred Erlandsson och Lisa Ajax
  Matlagning, Underhållning, S1:A7

  En av Sveriges mest älskade Youtube-stjärnor, Manfred Erlandsson, dyker upp i Daniels kök tillsammans med superpopulära Idol-vinnaren Lisa Ajax. De berättar hur det är att vara kändis med hundratusentals fans, men samtidigt en vanlig tonåring.

 • Avsnitt 8 - Nicole Falciani och Isa
  Matlagning, Underhållning, S1:A8

  I säsongens sista avsnitt får Daniel Paris besök av Melodifestivalen-succén Isa och bloggdrottningen Nicole Falciani. Vi får höra om Nicoles skådespelardrömmar, hur det funkar att vara sambo med Eric Saade.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy