vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Coast Guard: Mission Critical

2021 • USA • Säsong 1, Avsnitt 2

I skydd av mörkret försöker narkotikasmugglare att undvika amerikanska narkotikaspanare, men mörkret stoppar inte USA:s kustbevakning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Needle in a Haystack
  Reality, S1:A1

  När en fiskare försvinner utanför Floridas kust får kustbevakningen i uppdrag att göra det omöjliga; hitta en 4 meter lång båt i det vidsträckta Atlanten.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Night Shift
  Reality, S1:A2

  I skydd av mörkret försöker narkotikasmugglare att undvika amerikanska narkotikaspanare, men mörkret stoppar inte USA:s kustbevakning.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - In a Marathon Minute
  Reality, S1:A3

  Kustbevakningen får en rapport om delar från ett flygplan som flyter i vattnet. I en kamp mot klockan, följer räddningspersonalen ledtrådar utspridda i vattnet och letar efter överlevande.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Storm Front
  Reality, S1:A4

  Flera amerikanska kustbevakningsbesättningar letar efter fartyg i nöd som omges av kraftiga stormar. I Florida tar en segelbåt kontakt med kustbevakningen för att få hjälp.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Cliff Hanger
  Reality, S1:A5

  I Oregon navigerar USA:s kustbevakning besättning längs strandlinjen för att rädda en strandad vandrare som klamrar sig fast vid kanten av en klippa.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Semper Paratus
  Reality, S1:A6

  Ute till sjöss slutar en familjekryssning illa för en mamma när hennes son blir kritiskt sjuk. Air Station Miami skickas nu för att rädda den sex år gamla pojken med en möjlig spräckt blindtarm.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Swept Away
  Reality, S1:A7

  En storm rullar in över Florida Keys, Monroe County, och en kapten fastnar med båten 3 mill utanför kusten. Kan kustbevakningen komma till undsättning?

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Paws for Freedom
  Reality, S1:A8

  I nordvästra Stillahavsområdet måste en nybörjare försöka rädda en familj och deras hund som måste överge deras båt under en storm.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Southern Waters
  Reality, S1:A9

  I Florida Keys får kustbevakningen ett samtal om en mystisk båt som har hittats mitt i havet. Och i Mexikanska golfen svarar Air Station Clearwater på en nödsignal.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Service above self
  Reality, S1:A10

  I det här avsnittet hyllar vi männen och kvinnorna inom kustbevakningen. Air Station Miami genomför en intensiv träningsövning som förbereder flygbesättningar för att överleva i en olycka till sjöss.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer