vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Miniserie

Det episka Yellowstone
Epic Yellowstone

2019 • USA

En plats i Nordamerika har fångat världens fantasi på ett unikt sätt: Yellowstone. Upptäck världens första nationalpark ur ett helt nytt perspektiv genom översvämningar, isande kyla, eld och svält.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Eld och is
  Dokumentär, Miniserie, S1:A1

  Världens äldsta nationalpark är berömd för sitt djurliv. Här kan vi fortfarande se hur Nordamerika såg ut före européernas ankomst. Men rikedomen på djur betyder inte att det är en lätt plats att leva på. Varje årstid bjuder på hårda prövningar.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Vargens återkomst
  Dokumentär, Miniserie, S1:A2

  År 1926 sköts den sista vargen i Yellowstone. Naturen förlorade sin ordningsman och hjortar och älgar började öka våldsamt i antal. De betade så hårt att vegetationen blev alldeles nedsliten. Efter ett par inplanteringar på nittiotalet kom vargen tillbaka. Liksom balansen i naturen.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Vingar över Yellowstone
  Dokumentär, Miniserie, S1:A3

  Vi utforskar parken ovanifrån. Nationalparkens bevingade varelser vakar över landskapet när de svävar fram över gejsern Old Faithful, Yellowstonefallen och den heta källan Grand Prismatic Springs.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Nerför den vilda floden
  Dokumentär, Miniserie, S1:A4

  Vargarna och grizzlybjörnarna är tillbaka - och de är fler än någonsin förut. Vi följer dem under ett år för att se hur de berikar och balanserar livet i den första nationalparken.

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer