vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Se trailer

Ett dödligt misstag
One Deadly Mistake

...

USA
KriminalareMysterium
0
0

Vi får följa polisens hårda arbete med att lösa komplicerade mordgåtor. Gemensamt för dessa fall är att ett mycket osannolikt bevis visar sig bli en avgörande pusselbit för att få fast mördaren.
Mer krim? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminalare, Mysterium, S1:A1

  Körledaren Kathy Blair hittas knivhuggen till döds i sitt sovrum i Austin, Texas. Den fruktansvärda brottsplatsen gör utredarna förbryllade tills en oväntad ledtråd leder dem i spåren efter en depraverad mördare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Kriminalare, Mysterium, S1:A2

  Ett brutalt mord på en collegestudent i Vincennes, Indiana verkar förbli olöst tills ett nytt dåd får polisen att inse att de jagar en seriemördare. Utredarna inser snart att de jagar en gärningsman som lämnar ett chockerande våldsspår efter sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Kriminalare, Mysterium, S1:A3

  Kroppen efter en ung kvinna hittas dumpad på en soptipp i Lubbock, Texas och polisen har bråttom att kamma igenom alla sopor i jakt på bevis. Mördaren visar sig bli svårfångad, men hans försök att begrava sanningen kan få honom på fall.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Kriminalare, Mysterium, S1:A4

  Utredare i Prince George's County i Maryland jagar en brutal mördare som riktar in sig på mödrar och döttrar.

 • Avsnitt 5
  Kriminalare, Mysterium, S1:A5

  När en ung frisinnad kvinna hittas mördad i sitt eget kök har polisen i Chicopee, Massachusetts en lista på misstänkta gärningsmän. Utredarna upptäcker snart att ledtråden som kan hjälpa dem att ta fast mördaren finns rakt framför deras ögon.

 • Avsnitt 6 - The Ties That Bind
  Kriminalare, Mysterium, S1:A6

  En ensamstående mamma försvinner spårlöst och när hennes bil hittas övergiven på en motorväg i Illinios tvingas polisen att gräva djupt bland de kriminaltekniska bevisen. Snart avslöjas en mörk besatthet och ett djupt personligt motiv.

 • Avsnitt 7
  Kriminalare, Mysterium, S1:A7

  Polisen i Florida arbetar febrilt med att identifiera kroppen efter en ung kvinna som hittats död i en flod. Det brutala mordet och den till synes ändlösa listan på misstänkta gör utredarna förvirrade. Plötsligt upptäcker de ett tyst vittne.

 • Avsnitt 8
  Kriminalare, Mysterium, S1:A8

  Underofficer Amanda Snell hittas död i sitt rum på militärbasen. Polisen kan inte avgöra om hon råkat ut för en olycka eller blivit bragd om livet. Men när mördaren börjar leta efter sitt nästa offer är polisen honom på spåren.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy