vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Fartblinda

...

Sverige
DramaThriller
0
0

Ekonomijournalisten Beatrice Farkas undersöker ett tips som kan fälla en storbank, där Peder av Rooth är direktör. En natt vaknar hon av ett sms. En av hennes bästa vänner, som arbetar på banken, har fallit ut från sin balkong.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Den jazziga intromelodin sätter tonen på fler sätt än ett: ”Fartblinda” svänger och har ett antal skådespelare som klarar utmaningen med solon...

 • Driven finansthriller med färgstark hjältinna.

 • Hur som helst slår det gnistor mellan Julia Ragnarssons Bea Farkas och Matias Varelas Peder Roth, elegant flankerad av Claes Månssons obarmhärtige styrelseordförande.

 • Snyggt, snabbt och lyxigt.

 • ...en av årets bästa nya svenska serier.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Drama, Thriller, S2:A1

  Bea är på Malta för att rapportera om det hajpade kreditbolaget Easy när hon plötsligt springer på Peder. Han har numera avtjänat sitt fängelsestraff och har precis fått ett jobberbjudande med koppling till just Easy.

  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Thriller, S2:A2

  En intressekonflikt uppstår på Dagbladet när Bea ber om att få fortsätta sin granskning. Bea låter sig dock inte stoppas, utan söker upp Jonas mamma för mer information. Samtidigt tackar Peder ja till att bli ny VD för BIAB.

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Thriller, S2:A3

  Bea kommer i kontakt med Together Casinos storspelare. Hon infiltrerar deras möten och inser snart att många av dem lånar pengar från samma bolag, Easy. Samtidigt sätter Thulin press på Pierre Eckervik att avbryta samarbetet med BIAB.

  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Thriller, S2:A4

  Bea blir medbjuden på en segeltur med Peder och hans son Hampus, men Peder har en dold agenda. Under utflykten rotar Peder i Beas väska och inser att hon är honom på spåren. Samtidigt inser han att han fortfarande hyser starka känslor för Bea.

  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Thriller, S2:A5

  På Malta bestämmer sig Bea och Peder för att ge sin relation en ny chans, men kvällen slutar i tårar för alla inblandade. I Stockholm försöker Pierre Eckervik att undvika en katastrof. Med hjälp av Susanne iscensätter han en diabolisk plan.

  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Thriller, S2:A6

  18 månader efter händelserna i säsong ett möts Peder och Bea igen, på Malta. Bea är nu en framgångsrik och lite mätt journalist.

  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Thriller, S2:A7

  Bea jagar Thulin när hon nås av ett chockartat besked. Eckervik är fast besluten om att slutföra försäljningen av Easy enligt plan och gör allt för att sopa igen spåren efter sig. Bonnesen pressar Peder att sälja personuppgifter till Kina.

  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Thriller, S2:A8

  Bea är desperat. Hon både hotar Ygren och bryter sig in hos Susanne i hopp om att kunna lista ut vart Thulin har tagit vägen. Peder plågas av dåligt samvete över sin del i kidnappningen och söker hjälp hos sin bror Carlos.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy