vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1
  Action, Kriminaldrama, S5:A1

  Team One tar upp sökandet efter James Mitchell, en beväpnad och instabil man som är på jakt efter sin exfru och dotter som har flytt från hans övergrepp. Till slut har de ringat in honom på ett hotelltak men en chockerande vändning inträffar.

 • Avsnitt 2
  Action, Kriminaldrama, S5:A2

  Dr Jason Alston har tagits som gisslan av en beväpnad man. När teamet tömmer byggnaden hamnar Sam och Jason i en kritisk situation med revolvermannen. Vad är Jasons koppling till skytten och kan det rädda dem ur det livsfarliga läget?

 • Avsnitt 3
  Action, Kriminaldrama, S5:A3

  Team One stoppar ett pågående rån vid en full citybank och träffar på Sarah och Maddie - två unga bedragare som kontrolleras av sin farliga mentor Pete Joris.

 • Avsnitt 4
  Action, Kriminaldrama, S5:A4

  Team One chockas när någon hackar sig in på deras ultra-säkra dator för att visa en video på ett pågående brott.

 • Avsnitt 5
  Action, Kriminaldrama, S5:A5

  En seriemördare kidnappar en sjuksköterska och då kontaktar teamet mördarens bror för att få hjälp innan det är för sent.

 • Avsnitt 6
  Action, Kriminaldrama, S5:A6

  En bilbomb utanför ett barnkalas dödar en gängledare och hans fru. Team One tror att det är ett rivaliserande gäng som ligger bakom men upptäcker snart att det begicks av medlemmar i ledarens eget gäng.

 • Avsnitt 7
  Action, Kriminaldrama, S5:A7

  En ung man med otrolig minneskapacitet blir kidnappad för att tvingas att memorera specifikationerna till ett nytt smart vapen i en högteknologisk forskningsanläggning.

 • Avsnitt 8
  Action, Kriminaldrama, S5:A8

  Team One blir indraget när före detta soldater tar över en bepansrad lastbil som transporterar mer än två miljoner dollar.

 • Avsnitt 9
  Action, Kriminaldrama, S5:A9

  Parkers och Eds söner hänger med Team One på ett rutinärende. Men en skottlossning förändrar situationen och gör omständigheterna mycket farligare.

 • Avsnitt 10
  Action, Kriminaldrama, S5:A10

  En senator vill bygga en flygplats på jordbruksmark men en markägare vill inte flytta eftersom han vill att hans döva brorson ska bo kvar och känna sig trygg. Den desperata markägaren kidnappar senatorn för att få honom att ändra planerna.

 • Avsnitt 11
  Action, Kriminaldrama, S5:A11

  Teamet tar sig an en beväpnad och störd man som har med sig ett misstänkt paket på en färja. Ed konfronterar sina senaste traumatiska upplevelser.

 • Avsnitt 12
  Action, Kriminaldrama, S5:A12

  Team One tar upp kampen med en seriebombare som attackerar stadens infrastruktur.

 • Avsnitt 13
  Action, Kriminaldrama, S5:A13

  Team One fortsätter jakten på seriebombaren och gruppen måste dela på sig för att desarmera flera bomber samtidigt. Den slutliga konfrontationen med bombaren blir brutal och förändrar Team One för alltid.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer