vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Försvunna människor

...

Sverige
Drama
0
0

Lastbilschauffören Erwin Linnas kör sin tankbil norrut över Öresundsbron med åtta syriska flyktingar i lasten. En poliskontroll ställer honom inför ett livsavgörande val.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • SVT:s nya serie om hur en lastbilschaufförs välmenande flyktingsmuggling går fruktansvärt fel, bygger på många osannolika sammanträffanden. Men spännande är den, och det är fint att se den evige birollsinnehavaren Peter Viitanen som ledande man.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Erwin Linnas är en helt vanlig familjefar och lastbilschaufför i en svensk småstad. Han bekymrar sig för sin åldrande far och kämpar med ett äktenskap som knakar i fogarna. En het sommardag kör Erwin sin tankbil norrut över Öresundsbron. I lasten smugglar han åtta syriska flyktingar. Plötsligt se...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Den syriska flyktingen Mouna har lyckats undkomma Erwin och Rainer, som fortsätter att leta efter henne. Erwin plågas samtidigt av vad han gjort. Polisen Anja Kovacs kommer i kontakt med en bilförare som gett Mouna skjuts. Erwins relation till hustrun Judit ställs på sin spets när hon bokar tid h...

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Erwin och Rainer nås av nyheten att en kvinna från Mellanöstern ligger skadad på sjukhuset. Den desperata Rainer försöker hitta ett sätt att hantera den nya situationen. Ahmed, som jobbar på Erwins pappas äldreboende, blir alltmer orolig för vart hans bror har tagit vägen. Anjas utredning väcker ...

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Erwin och Lunt börjar få allt svårare att hålla uppe fasaden. Polisen får upp ett viktigt spår. Anja börjar ifrågasätta om barnet på sjukhuset är Mounas. Erwins dotter Sonja och Anjas son Adrian går på en fest som får ett olyckligt slut.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  När en kvinna försvinner från ett äldreboende leder det till en överraskande öppning i Anjas utredning. Samtidigt påminns hon om sin brors och fars död i Bosnien. Den pressade Erwin är nära ett sammanbrott.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Snaran börjar dras åt. Medierna följer utredningen noggrant. I takt med att Anja kommer allt närmare sanningen inser Erwin att han måste berätta allt för polisen. Men Rainer är fast besluten att hindra Erwin.

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy