vidare till tv.nu
Golden Gays

Golden Gays

2013, Reality - Säsong 1, Avsnitt 3

Valya vill desperat träffa Sandy över en kopp kaffe för att diskutera affärer. Sandy är inte helt med på notorna för Valyas svävande affärsidéer. Samtidigt lyckas Robert få en plats på en högklassig modevisning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality

  Häng med journalisten Robert Julian och hans program om livet bland befolkningen i Palm Springs. I första avsnittet får vi lära känna en del av hans vänner, samt se hur det går för den nya killen i stan när han ska inviga sitt hotell Pura Vida.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality

  Sandy är på jakt efter en ny utmaning eftersom hon blir uttråkad väldigt fort. Under en fika med bästa väninnan så kommer hon på det: En botox-fest. Samtidigt är Valya nedstämd och har isolerat sig hemma med sina hundar.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality

  Valya vill desperat träffa Sandy över en kopp kaffe för att diskutera affärer. Sandy är inte helt med på notorna för Valyas svävande affärsidéer. Samtidigt lyckas Robert få en plats på en högklassig modevisning.

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality

  Valya träffar Sandy på gymmet och erbjuder henne en gratis timmes personlig träning. Sandy har emellertid en helt annan bild av träning och bestämmer sig för att bokstavligen sätta Valya på plats. Samtidigt är Sandys väninna Sussy på besök.

 • 01:00Avsnitt 5
  Reality

  Det är drama på hög nivå i Palm Springs homovärld! Muskelberget Davids pojkvän visar sig vara 41 år yngre och få folk att lyfta på ögonbrynen. Pensionatägaren Reids fjollgranne försöker under polishot lyfta bort en bil från hans uppfart.

 • 01:00Avsnitt 6
  Reality

  Hotellbygget gnager på Glen och Jerrys äktenskap och Jerry får nog. Han söker sin tröst hos Reid som går med på att försöka muntra upp honom, även om det inte riktigt ingick i hans plan. Sandy åker med sin nya honduranska kärlek till New York.

 • 01:00Avsnitt 7
  Reality

  Björnarna Glen och Jerry stöter på Louise av en slump och hon slår klorna i dem i tron om att deras problem är ett lyxproblem. När hon ser i vilket skick deras hotell är flippar hon ut, men kanske har även Louise ett samvete.

 • 01:00Avsnitt 8
  Reality

  Nu är det dags att snygga till Palm Springs inför White Party. Aaron flyger hela vägen från Seattle för sitt uppdrag som personlig assistent. Jeffrey verkar ha ett gott öga för Aaron, som får David att ändra sin välvilja något.

 • 01:00Avsnitt 9
  Reality

  Robert är trött på den tråkiga vardagen och vill sätta fart på sitt förhållande genom att åka fyrhjuling. Valya faller för en kvinna som hon träffat i stallet och de båda har många saker gemensamt. Sandy är trött på sin väninna Sussys livsstil.

 • 01:00Avsnitt 10
  Reality

  Valya köper varken ett nej eller det faktum att Jacquie är heterosexuell, så hon låter Robert hänga med på deras träff. Robert gör stor succé och gänget bestämmer sig för att arrangera en middagsbjudning med nära och bekanta.

 • 01:00Avsnitt 11
  Reality

  Sussy drar ihop en golfturnering men bryr sig mer om hur bilen ser ut än hur man faktiskt spelar golf. Valya jobbar på sin affärsplan och har ändrat strategi för att locka kunder. Hon tar sikte på björnarna som bestämmer sig för att ge henne en chans även om Jerry är väldigt skeptisk. Sandy förbe...

 • 01:00Avsnitt 12
  Reality

  Äntligen är det dags för Dina Shore-helgen och flatorna är som eld och lågor. Än en gång hittar Louise ett sätt att irritera Palm Springs invånare men den här gången är hämnden ljuv för Sussy. Sandy gör slut med Susan.

 • 01:00Avsnitt 13
  Reality

  Säsongens sista avsnitt verkar bara vara början för pantergänget i Palm Springs. Blir björnarnas svåra beslut slutet på deras romans? Vågar Valya ställa frågan som väger tyngst på hennes vänskap med Jacquie?

 • 1