vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Guds hästar
Horses of God

...

115 min
FrankrikeMarocko
Drama
0
0

De två bröderna Yachine och Hamid lever i ett av Casablancas fattigaste områden. När den äldre brodern hamnar i fängelse ser det till en början ut att bli räddningen för Yachine men när Hamid återvänder hem går allt snabbt utför.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
SF Anytime
Hyr & köp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Hur kan al-Qaida få helt vanliga unga män att med glädje välja martyrdöden som självmordsbombare?

  • Martyrskapet lanseras som en livsuppgift av pojkarnas efterlängtade äldre ”bröder”. Ett slags äckel infinner sig när det blir tydligt hur lite deras liv är värda även här, i det nya sammanhanget.

  • Det här är engagerande dramatik och samtidskommentar i samma hårda paket.

  • Inspirerad av verkliga händelser när självmordsbombare från slummen gjorde attentat i Casablanca 2003. Intressant, men den tar tid på sig.

  • Nabil Ayouch (mest känd för filmfestivalhiten ”Ali Zaoua” från 2005) inte bara beskriver eller förfäras av terrorns ondska – han vill förklara den. Genom att gå till den absoluta botten av problemet.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy