vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Reality, Underhållning

Hälsningar från

2018 • Sverige

En känd person åker med sin familj tillbaka till tiden då personen var tolv år för att leva som man gjorde då. För vissa deltagare blir det en rolig nostalgitripp men för somliga utgör det en riktig utmaning.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Casper Janebrink
  Reality, Underhållning, S2:A1

  Efter en tidsresa hamnar dansbandsstjärnan Casper Janebrink i 1983 tillsammans med sin familj. Där visar han hur det var att ringa till heta linjen, leka med en modelljärnväg och klara sig utan sociala medier.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Siw Malmkvist
  Reality, Underhållning, S2:A2

  Den legendariska artisten Siw Malmkvist tar med sig sin son och sina barnbarn till 1949. Där får de yngre byta Fortnite mot kottar, det lagas glass utan frys och så kommer kulturhistorikern Edward Blom på besök för en middag med ransoneringskuponger.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Joe Labero
  Reality, Underhållning, S2:A3

  Platåskor, vinylskivor och Kapten Zoom. Det får Joe Labero med familj uppleva när de reser till discoåret 1976. Dessutom visar pingislegendaren Mikael Äpplet Appelgren upp 70-talets svåraste skruv. Galaxer i mina braxer, vilken nostalgitripp!

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Julia Dufvenius
  Reality, Underhållning, S2:A4

  Långt innan spellistor och brända cd:s samlade Julia Dufvenius sina låtar på blandband. Den svåra konsten lär hon sina barn när de sätter sig i en tidsmaskin och åker till 1988. Där spelar de också in en musikvideo med hjälp av Annika Jankell.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Tony Rickardsson
  Reality, Underhållning, S2:A5

  År 1982 var Tony Rickardsson en busig tolvåring. Nu tar han med sig sin familj tillbaka till det året för att återigen hitta på rackartyg. Dessutom ställs speedwaylegendaren mot ingen mindre än Clabbe af Geijerstam i ett dj-battle.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Tommy Myllymäki
  Reality, Underhållning, S2:A6

  För att slippa internet för en stund tar stjärnkocken Tommy Myllymäki med sig sin familj till året 1991. Där lyssnar de på Nirvana och Guns n' roses och testar 90-talets nya och spännande smaker med Carl-Jan Granqvist.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer