vidare till tv.nu
Hard Sun
trailer

Hard Sun

6.6 IMDb, Drama, Kriminaldrama, Storbritannien

Den omaka polisduon Charlie Hicks och Elaine Renko utreder ett dödsfall när de snubblar över fakta som pekar på att världen går mot sin undergång om fem år.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Episode 1
  Drama, Kriminaldrama

  London, nutid. Den omaka polisduon Charlie Hicks och Elaine Renko utreder ett dödsfall när de snubblar över fakta som pekar på att världen går mot sin undergång om fem år. Detta är en känd realitet som makthavarna gör allt för att hålla hemlig. Hicks och Renko blir snart jagade villebråd, säkerhe...

 • 01:00Avsnitt 2 - Episode 2
  Drama, Kriminaldrama

  Säkerhetstjänsten ökar trycket mot Charlie och hans familj. Kan Renkos plan för en publicering rädda situationen? Ett nytt, brutalt mord begås, och vi får veta mer om Elaine Renko och sonen Daniel.

 • 01:00Avsnitt 3 - Episode 3
  Drama, Kriminaldrama

  Elaine Renko utreder Bells bevis som pekar mot att Hicks är korrupt, men senare ljuger hon för att skydda Hicks.Dådet när en ung kvinnas mördas kopplas till Hard Sun. Hicks följer sina instinkter och följer efter en man som vistats vid avspärrningarna. Elaine besöker en upprörd Daniel på vårdenhe...

 • 01:00Avsnitt 4 - Episode 4
  Drama, Kriminaldrama

  London befinner sig under belägring allt eftersom morden ökar i omfattning. Fader Dennis blir en hatad figur när det avslöjas att han inte vill namnge mördaren. Hicks kommer på var Renko har gömt minnesstickan.

 • 01:00Avsnitt 5 - Episode 5
  Drama, Kriminaldrama

  Mordet på en joggare får en personlig inverkan på Renko men hon låtsas som att det är en vanlig utredning. Hicks gör ett avslöjande som rör mordet på Alex Butler.

 • 01:00Avsnitt 6 - Episode 6
  Drama, Kriminaldrama

  Vi får slutligen veta den obehagliga sanningen om mordet på Alex Butler. Renko och Hicks är trötta på att vara villebråd, och tar nu striden till Graces planhalva.