vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Se trailer

Hidden Assets

...

Irland
Kriminaldrama
0
0

En polisrazzia i Limerick, en död kropp i Antwerpen och en serie brutala terrorbomber. Kriminalkommissarie Emer Berry tvingas samarbeta med en kollega från Belgien i jakten på gärningsmännen. Det blir en hård kamp mot klockan.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, S1:A1

  Under en polisrazzia i Limerick avslöjas en diamantgömma som visar sig ha koppling till en serie bombdåd i Belgien. Kriminalkommissarie Emer Berry får fallet på sitt bord och inleder ett samarbete med en belgisk terrorexpert.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, S1:A2

  Darrens mördare lyckas fly och det ryktas om förberedelser för ännu ett bombattentat. Emer och Christian intresserar sig för en välkänd irländsk affärsman som visar sig ha ett brokigt förflutet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, S1:A3

  Efter en upptäckt på Fionn Brannigans kontor flaggar Emer för att hans liv kan vara i fara. Christian får reda på att Hadi blivit misshandlad av en kollega.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, S1:A4

  Emer beger sig till Antwerpen för att hjälpa till i sökandet efter Fionn Brannigan. Precis när både hon och Christian tror att de hamnat i en återvändsgränd tar fallet en plötslig vändning då ett kriminaltekniskt genombrott förändrar allt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Kriminaldrama, S1:A5

  På Irland följer Emers team spåren efter pengarna samtidigt som Christian och Emer upptäcker bombmännens riktiga identitet. Plötsligt får duon ovärderlig information från mycket oväntat håll.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Kriminaldrama, S1:A6

  Säsongsavslutning. Emer och Christian för en desperat kamp mot klockan för att avslöja gärningsmännen och förhindra ett nytt bombattentat.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy