vidare till tv.nu
Kollision

Kollision

7.5 IMDb, 2009, Drama, Kriminalare, Storbritannien

På ytan verkar en stor bilolycka inte vara något annat än ett ögonblicks kaos som för samman en grupp människor av en slump, men efter händelsen kommer de ha delat en livsavgörande upplevelse. Bortom havererade bilar och ansatt räddningspersonal utspelar sig osynliga dramer. När kommissarie John Tolin börjar utreda fallet dras han in i en farlig värld av mörkläggning inom regeringen, människosmuggling, trasiga relationer och mord.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare

  Kommissarie John Tolin återvänder till arbetet efter en bilolycka som dödade hans fru och satte hans dotter Jodie i rullstol. Ett flertal bilar har kraschat på en motorväg och Tolin tar reda på vad de allesammans gjorde innan olyckan.

 • 01:00Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare

  Polisen Ann Stallwood anländer och slår upp läger på macken,och där kan Jane rätta till Richards felställda arm. Han är gift, men bjuder trots detta ut henne för att visa sin tacksamhet.

 • 01:00Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare

  John intervjuar Karens chef eftersom hennes hastiga utskrivning från sjukhuset gjort honom misstänksam. Chefen är inblandad i kemikalieexport till Afrika och John spårar upp journalisten James.

 • 01:00Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare

  John upptäcker att Karens förbindelse James inte existerar. Den verkliga James skriver en artikel om ett afrikanskt inbördeskrig som Englands regering och Karens chef kan vara inblandade i. Sandra pratar med Jeffs chef Derek för att reda ut saker.

 • 01:00Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare

  Jane ska fly med Richard men han dyker aldrig upp, hans fru Angela dyker upp och berättar att Jane är en av många kvinnor som han varit tillsammans med, så Jane beslutar resa utomlands på egen hand.