vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Nattryttarna

...

Sverige
DramaThriller
0
0

Det är tidigt 90-tal när 16-åriga Molly börjar jobba på Heddesta Ridcenter, men snart märker hon att allt inte står rätt till på ridskolan. Hästprofilen Tommy tränar några av Sveriges bästa inom ridsport, men bakom fasaden döljer sig en mörk hemlighet.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Serien utspelar sig på 90- och 00-talen, och är baserad på de uppmärksammade övergreppen på en hästgård. Övertygande spelat av bland andra Jonas Karlsson, Hanna Ardéhn och Saga Samuelsson.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, Thriller, S1:A1

  Det är tidigt 90-tal. Molly har precis gått ut nian och börjat jobba som stalltjej på Heddesta Ridcenter utanför Göteborg. Hon tycker först att hon har kommit till paradiset, men snart märker hon att allt inte står rätt till på ridskolan.

  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Thriller, S1:A2

  När ridläraren Tommy utsätter en av Mollys ridelever för sexuella närmanden bestämmer sig Molly för att lämna Heddesta. Men ska hon polisanmäla Tommy, eller bara försöka lägga allt bakom sig?

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Thriller, S1:A3

  Året är 1991 när Tommy häktas för sexuella övergrepp mot Molly och tre andra stalltjejer. Mollys bästa vän Frida bor kvar på Heddesta, och pressas av Tommy att vittna till hans fördel. Ord står mot ord under rättegången.

  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Thriller, S1:A4

  Rättegången mot Tommy fortsätter och ett nytt vittne blir avgörande för utgången. Två år senare går Molly på gymnasiet och har lagt Heddesta bakom sig. Plötsligt blir hon uppringd av en journalist som planerar att göra en dokumentär om Tommys fall.

  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Thriller, S1:A5

  Dokumentären om Tommys fall får katastrofala konsekvenser för Molly. Tommy kommer ut ur fängelset och Lotta hoppas att han har lärt sig en läxa. Men är han verkligen förändrad? Tolv år senare upprättar Victoria en polisanmälan mot sin egen pappa.

  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Thriller, S1:A6

  Victoria fyller 18 år och Tommy bjuder ut henne på restaurang, bara för att ge henne en obehaglig överraskning. Victoria flyttar hemifrån och lillasyster Agnes rymmer. Tommy håller på att tappa kontrollen över sin familj och gör ett desperat drag.

  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Thriller, S1:A7

  Tommy skickar Lotta till behandlingshemmet Drevnäs för att hon ska bli nykter. Lotta är mycket motvillig, men behandlingen får följder som Tommy inte hade förutsett. Victorias, Agnes och Lottas uppgifter leder till en ny rättegång mot Tommy.

 • Avsnitt 8
  Drama, Thriller, S1:A8

  Victoria börjar blogga om sin uppväxt på Heddesta. Bloggen skapar ringar på vattnet som griper in i alla de inblandades liv. Men Victoria har inte gett upp hoppet om att försonas med sin pappa.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy