vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Pretty Hard Cases

...

Kanada
Kriminaldrama
0
0

Toronto-poliserna Sam och Kelly möts för första gången under ett misslyckat tillslag mot knarklangaren Rafi. När de inser att de utreder samma kriminella gäng börjar de samarbeta, men deras personligheter är långt ifrån kompatibla.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
 • ...a fun, more respectful twist on the standard policing shows that either don't try to meet the moment regarding policing or try and fail.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Pencil Skirts
  Kriminaldrama, S2:A1

  Sam och Kelly tar sitt partnerskap till en ny nivå när de går under täckmantel som flygvärdinnor. Någon i flygbesättningen samarbetar med en grupp centralamerikanska kokainsmugglare och nu kräver Brad att få veta vem det är.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Plastic Teeth
  Kriminaldrama, S2:A2

  Kelly brottas med skuldkänslor efter dramat i Marshall Court och Sam föreslår att de borde försöka spåra 3D-pistolen som användes vid skjutningen. Utredningen går framåt, men plötsligt kommer Kellys ex-pojkvän Len i vägen för deras plan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Dirty Laundry
  Kriminaldrama, S2:A3

  Sam och Naz återvänder hem efter en lovande dejt och upptäcker att Elliot och Jackie är tillbaka i stan. Sam och Kellys utredning om Gabrielle närmar sig ett genombrott, när någon plötsligt bryter sig i Sams hus och stjäl ett viktigt bevis.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Dog Treats
  Kriminaldrama, S2:A4

  Utredningen om 3D-vapnen och det rosa kokainet leder vidare till en nördig revisor med koppling till både maffia och mc-gäng. I ett försök att ta reda på hur allt hänger ihop tar Sam och Kelly hjälp av Len, men snart sätts duons vänskap på prov.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Rubber Lining
  Kriminaldrama, S2:A5

  De privata spänningarna mellan Kelly och Sam hinner ikapp dem på jobb och de går skilda vägar i sina försök att rentvå den tonåring som nu är misstänkt för Gabrielles skjutning. Samtidigt tar Kelly och Len sin relation till nästa nivå.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Life Jacket
  Kriminaldrama, S2:A6

  Len ger Kelly ett oväntat förslag och Sam blir frustrerad över sin bristande intimitet med Naz. På jobb hjälper Sam och Kelly till att bygga upp Naz nya identitet som drogsmugglare, men allt äventyras när Wills partyglada syster plötsligt dyker upp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Pigeon Party
  Kriminaldrama, S2:A7

  Samtidigt som Kellys relation med Len blir alltmer seriös börjar hon undra om han är på väg tillbaka in i gamla vanor. Naz lyckas vinna Wills acceptans och blir inbjuden till Adelines födelsedagsfest, men en kris uppstår när Naz plötsligt försvinner.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Bug Spray
  Kriminaldrama, S2:A8

  Michaels ger Sam och Kelly ett ultimatum. Om de inte uppnår resultat på 24 timmar måste de lägga ner sin utredning. Sam och Kelly vägrar att ge upp och tar en biltur till Wills fiskestuga. Samtidigt inleder Naz och Nathan ett samarbete med Len.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Crystal Ball
  Kriminaldrama, S2:A9

  Sam och Kelly får upp ögonen för en bedragerska med en oförutsedd koppling till Will och Adeline. De tar hjälp av Shanks i hopp om att avslöja kvinnan som den bluffare hon är, men samtidigt ställs deras privata problem på sin spets.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - Worm Drive
  Kriminaldrama, S2:A10

  Viktiga bevis blir förstörda och Michaels misstänker en mullvad i de egna leden. Sam och Kelly bestämmer sig för att ta saken i egna händer och anmäler sig till ett seminarium om mental hälsa i ett försök att identifiera den korrupta polisen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11 - Chipped Nails
  Kriminaldrama, S2:A11

  Sam och Kelly allierar sig med en oväntad person för att hjälpa Shanks att få tillbaka sitt jobb. Duon får snart upp ett nytt spår i fallet med den korrupta polisen och allt ser ut att lösa sig när Sam plötsligt får veta att hennes mamma är i fara.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12 - Ribbon Cutting
  Kriminaldrama, S2:A12

  Kelly och Sam upptäcker att det rosa kokainet är kopplat till en privat flygterminal som precis är på väg att invigas. Nu måste de hitta en agent som kan agera gäst vid premiäröppningen. Samtidigt försöker Naz att bearbeta Adeline.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer