vidare till tv.nu
Se trailer
Veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Rise

6.4IMDb2018 • USA

Den dedikerade läraren Lou skakar av sig sina självtvivel och antar utmaningen att ta över skolans oinspirerade teatergrupp. Resultatet förvånar inte bara fakulteten och eleverna, utan även hela samhället han bor i.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, S1:A1

  Engelskläraren Lou står inför en rejäl utmaning när han tar över ledarskapet för skolans teatergrupp. Hans kontroversiella rollbesättning väcker starka känslor hos såväl de medverkande som hos skolans tränare i amerikansk fotboll.

 • Avsnitt 2 - Most of All to Dream
  Drama, S1:A2

  Lou drabbas av ett bakslag gällande budgeten och Gwen ger utlopp för sina privata problem under repetitionerna. Lilette börjar få känslor för Robbie, som i sin tur har fullt upp med sin träning.

 • Avsnitt 3 - What Flowers May Bloom
  Drama, S1:A3

  Tracey ifrågasätter Lous visioner för showen och när Simon levererar överraskande nyheter börjar Lou på riktigt att ifrågasätta sina val. Lilette kämpar för att dölja sina känslor för Robbie efter att ha upptäckt en annan sida av honom.

 • Avsnitt 4 - Victory Party
  Drama, S1:A4

  Robbies världar kolliderar på en fest när hans lagkamrater hamnar i konflikt med dramagruppen. Tracey utforskar motvilligt ett nytt förhållande och en familjeresa går snett när Gordy smyger sig tillbaka till Stanton.

 • Avsnitt 5 - We've All Got Our Junk
  Drama, S1:A5

  Lou och Gail försöker desperat att nå fram till Gordy. Ett viktigt element för showen behöver en större översyn och Tracey försöker motstå en spirande romans. Simon finner en osannolik allierad och Vanessa tar ställning.

 • Avsnitt 6 - Bring Me Stanton
  Drama, S1:A6

  Lilette och Robbie känner ökad press under repetitionerna, medan Simon jobbar på att komma närmare Anabelle. Gamla sår från Traceys förflutna rivs upp när hon försöker att hjälpa en elev i behov av stöd.

 • Avsnitt 7 - This Will God Willing Get Better
  Drama, S1:A7

  Simons känslor påverkar hans prestationer på scen och Maashous tar emot stora nyheter. Gwens familjestrid leder till en vild utekväll och Michael försöker att väcka liv i en gammal vänskap.

 • Avsnitt 8 - The Petition
  Drama, S1:A8

  Lous produktion marknadsförs genom en inofficiell och provokativ videolänk som får stor spridning i skolans omgivning. Robbie brottas med en förtroendekris och Maashous grubblar över en tuff familjeåterförening.

 • Avsnitt 9 - Totally Hosed
  Drama, S1:A9

  Tracey och Lou drar åt olika håll inför premiärkvällen. Gordie hamnar åter på Gwens radar när han går med på att hjälpa till på teatern. Robbie inser hur allvarligt hans mammas hälsoläge är och Maashous förbereder sig för avfärd.

 • Avsnitt 10 - Opening Night
  Drama, S1:A10

  Personliga kriser och dilemman avlöser varandra under den stora premiärkvällen. Bakom kulisserna kämpar Simon med att överbrygga sin största rädsla och Lilette undanhåller viktig information för Robbie.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer