vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Holiday

SOS - Nattens hjältar
Nightwatch

2019 • USA • Säsong 3, Avsnitt 2

Det är en intensiv natt i New Orleans med flera skjutningar. Holly och Nick måste söka efter ett offer som skjutits och försvunnit samtidigt som Titus och Dan tar hand om en man som knivhuggits. Teamet får också höra om attentatet i Orlando.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - New Beginnings
  Dokumentär, Holiday, S3:A1

  Ambulanssjukvårdarna i New Orleans får äntligen inviga sitt nya högkvarter efter att orkanen Katrina förstörde det tidigare. Samtidigt får en rutinerad medarbetare en ny tjänst och två kollegor gör sitt första pass ihop.

 • Avsnitt 2 - Pride
  Dokumentär, Holiday, S3:A2

  Det är en intensiv natt i New Orleans med flera skjutningar. Holly och Nick måste söka efter ett offer som skjutits och försvunnit samtidigt som Titus och Dan tar hand om en man som knivhuggits. Teamet får också höra om attentatet i Orlando.

 • Avsnitt 3 - The Ties That Bind
  Dokumentär, Holiday, S3:A3

  Titus och Dan har arbetat nära varandra i flera år. Det är något de reflekterar över i natt när de gång efter annan tar hand om personer som fallit offer för våld i nära relationer. Då måste de inte bara behandla fysiska skador utan också trösta.

 • Avsnitt 4 - We Give Thanks
  Dokumentär, Holiday, S3:A4

  Titus och Dan svarar på ett brådskande larm om en överdos - hinner de fram i tid eller är allt hopp ute? Brook och Landon hjälper en unga kvinna med medfött hjärtfel och ett team brandmän försöker hindra spridningen av en eldsvåda.

 • Avsnitt 5 - Heroes Among Us
  Dokumentär, Holiday, S3:A5

  En polis skadas allvarligt, vilket gör att kollegorna börjar reflektera över riskerna med jobbet. Nattarbetarna måste också åka till en liten hemmafest som spårat ut efter att beväpnade män våldgästat tillställningen.

 • Avsnitt 6 - Southern Comfort
  Dokumentär, Holiday, S3:A6

  Att rycka ut på larm handlar inte bara om att rädda liv eller stoppa kriminella, det handlar lika mycket om människor som hjälper varandra. Det blir våra team varse i kvällens avsnitt när allmänheten assisterar så gott de kan.

 • Avsnitt 7 - 105 and Rising
  Dokumentär, Holiday, S3:A7

  Det är en varm kväll i New Orleans och temperaturen stiger. Vissa verkar vara sämre på att hantera det än andra, och våldsamheterna ökar. Polisen jagar bland annat två beväpnade personer som har kapat en bil.

 • Avsnitt 8 - Stranger Things
  Dokumentär, Holiday, S3:A8

  Kvällarna i New Orleans brukar vara händelserika, men i kväll är det extra konstigt. En kvinna hävdar att hon återuppstått efter att ha blivit mördad och en misstänkt person slutar springa från polisen för att hinna äta kyckling.

 • Avsnitt 9 - Brotherhood
  Dokumentär, Holiday, S3:A9

  När saker är som tuffast är vänner och familj som allra viktigast, det vet invånarna i New Orleans. Det blir också tydligt när en sjukvårdares bror blir nedslagen och två kompisar är med om en olycka.

 • Avsnitt 10 - The End Is Just the Beginning
  Dokumentär, Holiday, S3:A10

  Sommaren är snart slut, men innan de modiga blåljusarbetarna kan ta ledigt måste de klara av ännu en intensiv natt. Där stöter de på skottlossningar, Pokémon go-spelade mopedförare och personer som drabbas av slaganfall.

 • Avsnitt 11 - Beyond the Badge
  Dokumentär, Holiday, S3:A11

  I detta specialavsnitt av Nightwatch får vi följa New Orleans-polisernas arbete lite extra. De måste hitta en balans för att både kunna stoppa farliga brottslingar och stärka relationen till invånarna i staden. Det är något som inte alltid är lätt.

 • Avsnitt 12 - EMTs Bare All (Part 1)
  Dokumentär, Holiday, S3:A12

  Att ambulanspersonalen har ett tufft arbete har vi blivit varse under säsongen som gått. I detta specialavsnitt ser de tillbaka på både härliga och jobbiga stunder från det gångna året. Vi får också se en mer personlig sida av gänget.

 • Avsnitt 13 - EMTs Bare All (Part 2)
  Dokumentär, Holiday, S3:A13

  Ambulanspersonalen som vi lärt känna under säsongen ser tillbaka på minnesvärda stunder från året som gått. Samtidigt är det lite mer personliga än vad vi tidigare sett.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer