vidare till tv.nu
Sthlm Rekviem

Sthlm Rekviem

2018, Kriminalare, Spänning, Sverige

Efter en tragisk bilolycka börjar Fredrika Bergman jobba som civil utredare inom polisen. Följ med när hon, Alex Recht och Peder Rydh löser mordfall i ett våldsamt Stockholm.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Oönskadplay
  Kriminalare, Spänning

  Fredrika Bergman anställs som civilkompetens hos polisen men hennes närvaro är varken välkommen eller önskad. Samtidigt rövas en flicka bort från sin mamma på Centralstationen i Stockholm. Misstankarna riktas snabbt mot flickans pappa.

 • 01:00Avsnitt 2 - Blodsbandplay
  Kriminalare, Spänning

  Den bortrövade flickan hittas död och snart försvinner fler barn. Utredningsgruppen måste komma upp i gärningsmannens tempo innan ytterligare liv går förlorade. De jagar en förövare som bestämt sig för att inte sluta förrän alla fått sitt straff.

 • 01:00Avsnitt 3 - Papperspojkenplay
  Kriminalare, Spänning

  Ett äldre prästpar, engagerade i en välgörenhetsorganisation för flyktingar, hittas döda. Fallet visar sig vara kopplat till en serie rån mot mindre butiker. Alex äktenskap bär på en lögn och Fredrika kämpar med att hon kanske aldrig får bli mamma.

 • 01:00Avsnitt 4 - Cineramaplay
  Kriminalare, Spänning

  Polisen tror till en början att mordet på prästparet är kopplat till en kriminell liga och mord på flyktingar. Snart uppdagas en sanning av svek och girighet som trasat sönder både liv och familjer.

 • 01:00Avsnitt 5 - Öga för Ögaplay
  Kriminalare, Spänning

  När två judiska pojkar rövas bort på väg till sin träning hamnar föräldrarna i konflikt med varandra om var skulden verkligen ligger. Fredrika är gravid i sjunde månaden men hennes lycka svärtas av den nystartade utredningen.

 • 01:00Avsnitt 6play
  Kriminalare, Spänning

  En israelisk legend berättar om Papperspojken, han som kommer om natten och rövar bort sina offer. Det som till en början tycks vara ett rasistiskt hatbrott visar sig snart vara resultatet av den gamla myten. Han är vid liv igen och söker hämnd.

 • 01:00Avsnitt 7play
  Kriminalare, Spänning

  En kvinnlig student som varit försvunnen i två år hittas begravd i Slussenbygget. Det är en gammal utredning och Alex blir även påverkad privat av fallet. Snart görs fler fynd på brottsplatsen - här finns hemligheter som är flera decennier gamla.

 • 01:00Avsnitt 8play
  Kriminalare, Spänning

  Peders bror ser mer än vad han borde och försvinner i midnattsmörkret. Fredrikas privatliv dras in i utredningen och när fallet till sist rullas upp blir konsekvenserna ödesdigra för alla de inblandade.

 • 01:00Avsnitt 9play
  Kriminalare, Spänning

  En man som friats för ett mord hittas mördad i sitt hem. Snart hittas fler kroppar efter människor som kommit undan rättvisan. Någon eller några tycks vilja hämnas. Fredrikas värld rasar samman just när hon vant sig vid att vara lycklig.

 • 01:00Avsnitt 10play
  Kriminalare, Spänning

  Fler personer hittas mördade - även inne på polishuset. Peder gör ett försök att ta sig tillbaka till utredningsgruppen men hans misstag har märkt honom för gott. Gruppen inser att de jagar sin farligaste motståndare hittills.

 • 1