vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Oönskad: Del 1
  Kriminalare, Spänning, S1:A1

  Fredrika Bergman anställs som civilkompetens hos polisen men hennes närvaro är varken välkommen eller önskad. Samtidigt rövas en flicka bort från sin mamma på Centralstationen i Stockholm. Misstankarna riktas snabbt mot flickans pappa.

 • Avsnitt 2 - Oönskad: Del 2
  Kriminalare, Spänning, S1:A2

  Den bortrövade flickan hittas död och snart försvinner fler barn. Utredningsgruppen måste komma upp i gärningsmannens tempo innan ytterligare liv går förlorade. De jagar en förövare som bestämt sig för att inte sluta förrän alla fått sitt straff.

  C More
 • Avsnitt 3 - Blodsband: Del 1
  Kriminalare, Spänning, S1:A3

  Ett äldre prästpar, engagerade i en välgörenhetsorganisation för flyktingar, hittas döda. Fallet visar sig vara kopplat till en serie rån mot mindre butiker. Alex äktenskap bär på en lögn och Fredrika kämpar med att hon kanske aldrig får bli mamma.

 • Avsnitt 4 - Blodsband: Del 2
  Kriminalare, Spänning, S1:A4

  Polisen tror till en början att mordet på prästparet är kopplat till en kriminell liga och mord på flyktingar. Snart uppdagas en sanning av svek och girighet som trasat sönder både liv och familjer.

  C More
 • Avsnitt 5 - Papperspojken: Del 1
  Kriminalare, Spänning, S1:A5

  När två judiska pojkar rövas bort på väg till sin träning hamnar föräldrarna i konflikt med varandra om var skulden verkligen ligger. Fredrika är gravid i sjunde månaden men hennes lycka svärtas av den nystartade utredningen.

 • Avsnitt 6 - Papperspojken: Del 2
  Kriminalare, Spänning, S1:A6

  En israelisk legend berättar om Papperspojken, han som kommer om natten och rövar bort sina offer. Det som till en början tycks vara ett rasistiskt hatbrott visar sig snart vara resultatet av den gamla myten. Han är vid liv igen och söker hämnd.

  C More
 • Avsnitt 7 - Cinerama: Del 1
  Kriminalare, Spänning, S1:A7

  En kvinnlig student som varit försvunnen i två år hittas begravd i Slussenbygget. Det är en gammal utredning och Alex blir även påverkad privat av fallet. Snart görs fler fynd på brottsplatsen - här finns hemligheter som är flera decennier gamla.

 • Avsnitt 8 - Cinerama: Del 2
  Kriminalare, Spänning, S1:A8

  Peders bror ser mer än vad han borde och försvinner i midnattsmörkret. Fredrikas privatliv dras in i utredningen och när fallet till sist rullas upp blir konsekvenserna ödesdigra för alla de inblandade.

  C More
 • Avsnitt 9 - Öga för öga: Del 1
  Kriminalare, Spänning, S1:A9

  En man som friats för ett mord hittas mördad i sitt hem. Snart hittas fler kroppar efter människor som kommit undan rättvisan. Någon eller några tycks vilja hämnas. Fredrikas värld rasar samman just när hon vant sig vid att vara lycklig.

 • Avsnitt 10 - Öga för öga: Del 2
  Kriminalare, Spänning, S1:A10

  Fler personer hittas mördade - även inne på polishuset. Peder gör ett försök att ta sig tillbaka till utredningsgruppen men hans misstag har märkt honom för gott. Gruppen inser att de jagar sin farligaste motståndare hittills.

  C More