vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Action, Animerat, S1:A1

  Raven skickar ut de andra Titanerna på ett farligt uppdrag för att hitta ingredienserna för den godaste mackan någonsin. Cyborgs födelsedag är på gång och Beast Boy tar ett jobb på deras favoritpajbutik för att han ska ha råd med en dyr gåva.

 • Avsnitt 2
  Action, Animerat, S1:A2

  Robin skriver in sig på en körkortsutbildning efter att hans körkort blivit indraget. Ravens demonpappa kommer på besök i hopp om att hon ska anamma sin mörka kraft.

 • Avsnitt 3
  Action, Animerat, S1:A3

  Cyborg övertygar Raven att skapa magiska kopior av honom och Beast Boy för att de alltid ska ha någon att leka med. Robin tar mod till sig för att bjuda ut Starfire på en dejt men han upptäcker att hon redan gått med på att gå ut med hans ärkerival.

 • Avsnitt 4
  Action, Animerat, S1:A4

  Robin försöker lära sig hur man blir lat. Ingen vill tvätta Titanernas äckligt smutsiga uniformer. Raven ställer upp genom att använda sin magi, vilket leder till att uniformerna får liv och vänder sig emot Titanerna.

 • Avsnitt 5
  Action, Animerat, S1:A5

  Beast Boy låtsas vara ett spöke som skrämmer Starfire så hon ska göra vad han vill. När hon kommer på honom övertygar hon och de andra Titanerna honom om att han är död. Medan Starfire är borta, låter de andra Titanerna Silke vandra iväg till Mexiko.

 • Avsnitt 6
  Action, Animerat, S1:A6

  Robin kämpar mellan att bygga ett äldreboendecenter eller en pool, medan Beast Boy och Cyborg försöker få en pizza gratis. Beast Boy förvandlas till en högljudd och irriterande gorilla och vägrar förvandlas tillbaka, vilket gör Robin galen.

 • Avsnitt 7
  Action, Animerat, S1:A7

  När Robin, Cyborg och Beast Boy inte låter Starfire och Raven följa med på killkvällen befriar tjejerna Jinx från fängelset och de tre har en vild natt på egen hand. Beast Boys dåliga arbetsprestationer leder till att han får sparken från Titanerna.

 • Avsnitt 8
  Action, Animerat, S1:A8

  Robin är avundsjuk på de andra Titanernas krafter och han vill ha några egna. Cyborg sluta fungera när han blir våt och de andra plockar isär honom. När de inte vet hur de ska sätta ihop honom igen, laddar de upp Cyborg i tornets huvuddator.

 • Avsnitt 9
  Action, Animerat, S1:A9

  Starfire angrips av en rymdparasit och envisas med att behandla den som ett husdjur. Parasiten lyckas vinna över alla Titaner utom Robin. Beast Boy lär Starfire ljuga så hon kan skydda de andra Titanernas känslor.

 • Avsnitt 10
  Action, Animerat, S1:A10

  Under tiden han lockar Raven att delta i en köttbullsfest, skjuter Cyborg en märklig halvkött-halvrobot-köttbulle in i munnen på henne, som förstör en tand. Robins älskade pinne går sönder på grund av de andra Titanerna.

 • Avsnitt 11
  Action, Animerat, S1:A11

  Beast Boy tror att den skurkaktiga Terra är hans nya flickvän men hon utnyttjar bara honom för att få tillgång till alla Titanernas hemligheter. Titanerna räknar självsäkert med att vinna det kommande spökbollsmästerskapet.

 • Avsnitt 12
  Action, Animerat, S1:A12

  Cyborg och Beast Boy är perfekt synkade, förutom när det gäller mat. Vilken är den godaste maten någonsin, burgare eller burritos? Cyborgs program, Kärleksmatcharen Femtusen, parar ihop Raven med Beast Boy, och Starfire med Vattenmannen.

 • Avsnitt 13 - Ravens färger / Vänsterbenet
  Action, Animerat, S1:A13

  Ett mystisk prisma skapar fem Raven i olika färger och med olika speciella delar av hennes personlighet. Cyborg skapar en stor Titanrobot som laddas med alla fem Titaner, där var och en kontrollerar en egen kroppsdel.

 • Avsnitt 14 - Böcker / Lata söndagen
  Action, Animerat, S1:A14

  Titanerna upptäcker läsandets under, men deras tankar får liv och de måste bekämpa sina egna fantasier. Cyborg och Beast Boy älskar lata söndagars soffsittande - även när det är tisdag. Men Robin byter ut soffan mot ett löpband.

 • Avsnitt 15 - Kraftmoves / Stirra på framtiden
  Action, Animerat, S1:A15

  Robin rycks med när han och Cyborg börjar blanda sina krafter och teknologi till Kraftmoves. Cyborg och Beast Boy har en stirrartävling som håller på i trettio år, som får de att möta framtidens vuxenliv och ansvarstagande - och de avskyr det.

 • Avsnitt 16 - Ingen kraft / Bihang
  Action, Animerat, S1:A16

  Upplevelsen av att de andra Titanerna förlitar sig för mycket på sina superkrafter gör att Robin utmanar de att inte använda krafterna under 24 timmar. Robin kallas till Batgrottan men bara för att vakta stället medan Batman är borta.

 • Avsnitt 17
  Action, Animerat, S1:A17

  Starfire blir ond för att kunna bli Robins ärkefiende och göra honom erkänd som den störste superhjälten någonsin. Upprörda över att julafton är över blir Starfire lurad att tro att det finns någonting som kallas andra julafton, med en andre Tomte.

 • Avsnitt 18
  Action, Animerat, S1:A18

  Efter sin pol-sester - en semester bara för polare - återvänder Cyborg, Beast Boy och Robin tätare än någonsin. Raven ger efter för pressen att använda sin magi för att lösa problem i Tornet, men blir mer och mer ond efter varje formel.

 • Avsnitt 19
  Action, Animerat, S1:A19

  Efter att Titanerna tar bort hennes kåpa på skoj upptäcker Raven hur roligt det är att använda benen. Starfire får en uppenbarelse och övertygar Titanerna att tillsammans med henne leva ett liv i fred och icke-våld.

 • Avsnitt 20
  Action, Animerat, S1:A20

  Cyborg och Beast Boy visar sin kärlek till våfflor genom att göra det till det enda ord de säger, till stor irritation för de andra Titanerna. Cyborg och Jinx faller för varandra och inleder en olovlig god/ond romans.

 • Avsnitt 21
  Action, Animerat, S1:A21

  Robin tar bort härmtrastar med en gas han skapat i sitt labb. Men kemikalierna muterar fåglarna till muskulära busar. Beast Boy hjälper Terra fly från dimensionen hon förvisats till och han fortsätter sin romantiska förföljelse av henne.

 • Avsnitt 22
  Action, Animerat, S1:A22

  Beast Boy använder Ravens trolleribok för att kasta en förbannelse för han är trött på att vara den minst intelligenta av Titanerna. Robin klär ut sig för att infiltrera HIVE-fem och spränga deras högkvarter men han upptäcker hur häftigt det är där.

 • Avsnitt 23
  Action, Animerat, S1:A23

  Trött på att vara den ende som inte har en liten kompismedhjälpare, adopterar Cyborg Broder Blods kumpan, Smärtbot, och smyger in honom i tornet. Beast Boy och Robin återlämnar Silke till Mördar-Malen för att få en hittelön.

 • Avsnitt 24
  Action, Animerat, S1:A24

  Med förhoppningen om att lära sig bli rolig - till skillnad från Robin, som bara kan dra gubbskämt - ber Starfire om att få vara med i Cyborgs och Beast Boys tvåsamhet. Mas och Menos besöker tornet för att få superhjälte-lektioner av Robin.

 • Avsnitt 25
  Action, Animerat, S1:A25

  Efter en spännande kväll av brottsbekämpning somnar titanerna och var och en har sina unika drömmar. Med avsikten att besegra Mamma Mae Eye börjar Cyborg använda en mormorsröst, men snart tar rollen över.

 • Avsnitt 26
  Action, Animerat, S1:A26

  Robin börjar utföra trollerikonster efter att ha sett den Fantastiske Mumbo Jumbo, till stor glädje för de andra förutom Raven, som varnar Robin. Robin gör dockversioner av de andra titanerna, som ett sätt att hantera deras brist på respekt.

 • Avsnitt 1237 - Lille Dimples
  Action, Animerat, S1:A1237

  Med förhoppning om att få bättre kontakt med sin pappa ställer Raven upp i en skönhetstävling.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer