vidare till tv.nu
Vi överlevde R. Kelly
trailer

Vi överlevde R. Kelly

7.7 IMDb, Dokumentär, USA

Dokumentär om sångaren R. Kelly och de historier om övergrepp som förknippas med honom.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • trailer
  01:00Avsnitt 1 - En superstjärnas mörka hemlighet
  Dokumentär

  R. Kelly växer fram som R&B-scenens nya kung och inleder samtidigt relationer med unga sångerskor som blir lovade en väg in i musikbranschen. Rykten om hans giftermål med 15-åriga stjärnan Aaliyah florerar, men sprider mest bilden av R. Kelly som en playboy.

 • trailer
  01:00Avsnitt 2 - Alla visste
  Dokumentär

  Efter att R. Kellys äktenskap med Aaliyah ogiltigförklarats på grund av hennes ålder fortsätter hans popularitet att växa. Han gifter sig i en hemlig bröllopsceremoni med nästa Mrs. Kelly, en begåvad koreograf han intresserat sig för på en turné. Samtidigt pågår hans kontakt med unga tjejer, som ...

 • 01:00Avsnitt 3 - Sex Tape Scandal
  Dokumentär

  Journalister avslöjar en rad stämningsansökningar mot R. Kelly och hemliga förlikningar, när det gäller sex med minderåriga. Här dyker också en sexvideo upp, med en 14-årig flicka i. Här är hans fru Andrea gravid med deras tredje barn, och försöker fly förhållandet. Medverkar: Tarana Burke, grund...

 • trailer
  01:00Avsnitt 4 - The People vs. R. Kelly
  Dokumentär

  Kelly blir efter flera år av förhalning kallad till rättegång för ett flertal anklagelser om innehav av barnpornografi, och medverkan i en sexvideo med minderårig. Medverkande: Bruce och Carey Kelly, bröder till R. Kelly.

 • trailer
  01:00Avsnitt 5 - All the Missing Girls
  Dokumentär

  Föräldrarna till flickorna i R. Kellys våld anklagar honom för att hålla deras döttrar inspärrade och utsätter dem för mentala och sexuella övergrepp. En av mammorna slåss för sin rätt att få tillbaka sin dotter - och vinner.

 • trailer
  01:00Avsnitt 6 - Black Girls Matter
  Dokumentär

  Många kändisar har det senaste året anklagats för övergrepp och avslöjats som förövare, efter uppror som #metoo. Är det nu R. Kellys tur att ställas till svars?