vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Vilket liv!

...

Sverige
Underhållning
0
0

Räkna med mycket skratt, en del tårar och många tappade hakor när några av Sveriges mest ikoniska och välkända stjärnor hyllas för sina insatser inom svensk populärkultur.
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Björn Skifs
  Underhållning, S1:A1

  Björn Skifs kan titulera sig som skådespelare, komiker och framför allt sångare. Efter världshiten Hooked on a Feeling från 1974 har hans röst fortsatt att sprida glädje. Nu väntar en storslagen hyllning av vänner, kollegor och familj.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Lena PH
  Underhållning, S1:A2

  Med sin unika röst och personliga stil har Lena PH blivit en av våra största scenartister. Efter åtskilliga listettor, dubbla platinaskivor och utsålda turnéer får vi lära känna Lena på ett nytt sätt, när hon nu hyllas av dem som står henne nära.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Robert Gustafsson
  Underhållning, S1:A3

  Robert Gustafsson har röstats fram som både Sveriges roligaste man och Sveriges bästa komiker. Sedan 90-talet har vi vikt oss dubbla av hans slapstickhumor och vrickade karaktärer. Men vem är Robert Gustafsson bakom den roliga och smågalna fasaden?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Suzanne Reuter
  Underhållning, S1:A4

  Lorry, Svensson Svensson, Cleo och Vår tid är nu är bara några av höjdpunkterna i Suzanne Reuters karriär. Här berättar vänner, kollegor och familj om Reuters många olika sidor, bland annat om det sociala engagemanget och hur hon är som mamma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Tommy Körberg
  Underhållning, S1:A5

  Tommy Körberg - estradören med rösten som aldrig slutar att beröra oavsett om han bjuder på pop, schlager eller musikal. Körbergs otroliga karriär spänner över ett halvt sekel och nu väntar en hyllning som han sent ska glömma.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy