vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Dokumentär, Komedi

Wyatt Cenac's Problem Areas

6.7 IMDb2018

Den kritikerrosade komikern/skribenten Wyatt Cenac är programledare för en ny komisk dokumentärserie som granskar de mest aktuella och omdebatterade frågorna i USA.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Labor Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A1

  Wyatt undersöker varför anställda på stora snabbmatskedjor inte är med i fackföreningar. Han begrundar vilket som är det perfekta paret skor att ha på en demonstration och reser till West Virginia för att få veta mer om lärarstrejker.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Safety Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A2

  Wyatt utforskar ansiktsigenkänningsmjukvarans roll inom övervakning och försöker förhindra antalet cyklister som blir påkörda av bilar. Han reser även till New York för att ifrågasätta idén med skolpoliser.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Mental Health Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A3

  Wyatt reflekterar över stadslivet inverkan på hjärnan. Han hittar ett nytt alternativ till att sitta vid ett skrivbord hela dagen och reser till Salem, Oregon för att se hur stan handskas med elevers oro över sin mentala hälsa.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Sex Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A4

  Wyatt undersöker konsekvenserna av könade leksaker. Han utforskar kvinnors skydd mot deras största hot. Wyatt granskar även San Franciscos progressiva sexualundervisning och den bristfälliga sexualundervisningen i Amerika.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Inequality Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A5

  Wyatt tittar på vilka som har tillgång till bra tandvård, pitchar ett förslag som investerare helt enkelt inte kan tacka nej till och reser till Seattle för att se hur en grupp föräldrar kämpar för att förhindra att deras skola läggs ner.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Private Sector Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A6

  Wyatt reflekterar över om vi kan rättfärdiga flygandets kostnader för miljön, tittar på en plats där bokhandlar kanske kan frodas och reser till Minneapolis för att få veta hur stan blev ledande i nyttiga skolluncher.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Automation Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A7

  Wyatt undersöker de oavsiktliga konsekvenserna av standardiserade tester. Han bekantar sig med ett högteknologiskt sätt att effektivisera smärre bilolyckor och hur de boende i Des Moines, Iowa handskas med automatisering.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Higher Education Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A8

  Wyatt tittar på det komplicerade förhållandet mellan banker och universitet. Han föreslår ett sätt att spelifiera färdigheter från den verkliga världen och utreder varför vissa vinstdrivande högskolor riktar sig mot veteraner.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 9 - Immigration Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A9

  Wyatt tittar på hur klimatförändringar påverkar migrationsmönster och föreslår en resurs som är till nytta för invandrare. Han reser även till Austin för att utforska hur en kulturellt känslig läroplan kan främja en medkännande miljö.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 10 - Segregation Problems
  Dokumentär, Komedi, S2:A10

  Wyatt utreder hur infrastruktur vidmakthåller segregation. Han kommer med ett förslag till en lösning på klasskriget som sker i luften. Wyatt undersöker även New Jerseys långa kamp med skolintegration.

  HBO Nordic