vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Utvalda filmer på TV i söndags

Filmer

Tid
Söndag 22 maj
 • 6.1IMDb
  Nanny McPhee och den magiska skrällen
  6.1IMDbBarnprogram, Fantasy, Komedi

  Nanny McPhee hamnar på en familjegård där bråk har utbrutit mellan några barn från landet och deras bortskämda kusiner från stan. Nanny McPhee trollar fram precis rätt recept för att lära sina skyddslingar fem nya läxor.

  Kanal 5
  Viaplay
  SF Anytime
 • 7.4IMDb
  Erin Brockovich
  7.4IMDbDrama

  En tuff, ensamstående och arbetslös trebarnsmors (Julia Roberts) liv förändras radikalt när hon får ett jobb som arkivarie på en advokatfirma. Nyfiken som hon är, kikar hon lite i alla papper och fastnar för några dokument om en suspekt fastighetsaffär. Erin anar att det döljer sig större saker u...

  TV8
  Netflix
  Viaplay
  SF Anytime
  iTunes
 • 5.3IMDb
  Moms' Night Out
  5.3IMDbKomedi

  Allyson och hennes väninnor behöver en avkopplande vuxenkväll med middag och nöjen - en efterlängtad mamma-utekväll på stan helt enkelt. Det enda som krävs är att deras män vaktar barnen I tre timmar. Vad skulle kunna gå fel?

  TV3
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 6.6IMDb
  Dox: Chokladkriget
  6.6IMDbDrama

  Om en mans kamp mot chokladjättarna och en miljardindustri som utnyttjar illegal barnarbetskraft. För tjugo år sedan skrev de största kakaoproducenterna under ett avtal om att avskaffa barnslaveri. Men ingenting har hänt.

  Kunskapskanalen
  SVT Play
 • 8.1IMDb
  Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2
  8.1IMDbÄventyr, Fantasy

  Samtidigt som Harry, Hermione och Ron desperat kämpar för att förstöra horrokruxerna har professor Snape tagit över Hogwarts och Lord Voldemort är dem i hälarna. Till slut möts Harry och Voldemort i ett slutgiltigt slag mellan gott och ont.

  Kanal 5
  HBO Max
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 5.6IMDb
  40 Days and 40 Nights
  5.6IMDbRomantisk komedi

  Den unge Matt Sullivan har precis gjort slut med sin flickvän när han slår vad om att han kan tillbringa de kommande 40 dygnen i celibat. Utmaningen blir dock svårare än han väntat sig.

  Kanal 11
  Google Play
  iTunes
 • 8.2IMDb
  Green Book
  8.2IMDbDramakomedi

  Den före detta utkastaren Tony Lip anställs för att köra den världsberömda klassiska pianisten Don Shirley på en konsertturné genom djupaste amerikanska södern. Längs vägen måste det udda paret förlita sig på The Green Book för att hitta de restauranger och hotell som godkänner afroamerikanska gä...

  TV3
  Tele2 Play+
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 8.6IMDb
  Terminator 2 - domedagen
  8.6IMDbAction, Science fiction

  Tioårige John kommer som vuxen att leda en framgångsrik kamp mot onda maskiner. Ondskans makter från framtiden skickar därför en robot tillbaka i tiden för att mörda John. Samtidigt skickar de goda en annan Terminator för att skydda honom.

  Kanal 9
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
  Prime Video
 • 7.7IMDb
  The Game
  7.7IMDbThriller

  Samma år som bankmannen och enstöringen Nicholas ska fylla 48, får han ett annorlunda kort i present av sin bror.

  Kanal 11
  Viaplay
  Google Play
  iTunes
  Prime Video
 • 5.3IMDb
  The 15:17 to Paris
  5.3IMDbDrama, Thriller

  Den sanna berättelsen om tre unga amerikaners hjältemodiga insats under en tågresa till Paris. Den 21 augusti 2015 rapporterade media om ett försök till terrorattack ombord Thalys tåg nr 9364, men tack vare de tre unga civilklädda soldaterna som var på plats, så kunde de förhindra attacken och rä...

  TV6
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 5.4IMDb
  Killers
  5.4IMDbAction, Komedi

  När Jen träffar Spencer finner hon sina drömmars man. De gifter sig och börjar leva ett lugnt förortsliv. Men vad Jen inte vet är att Spencer är en internationell spion som gett upp sitt hemliga liv för hennes skull.

  TV3
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 6.8IMDb
  Äventyraren Thomas Crown
  6.8IMDbKriminaldrama, Romantik, Thriller

  För att råda bot på sin tristess iscensätter miljardären Thomas Crown en konstkupp på Manhattans mest välbevakade museum. När han inleder en katt- och råtta lek med försäkringsagenten Catherine Banning inser han att han funnit en värdig motståndare.

  TV12
  Google Play
  iTunes
 • 5.3IMDb
  Line of Duty
  5.3IMDbAction, Thriller

  Frank Penny, en vanhedrad polis, söker efter frälsning efter att ha dödat en barnkidnappare. När polischefens 11-åriga dotter hotas gör Frank allt för att rädda henne. Med hjälp av vloggaren Ava Brooks, som livestreamar hans varje rörelse, ställs han inför flera hinder samtidigt som hela staden f...

  TV6
  Netflix
  Tele2 Play+
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 4.3IMDb
  Polisskolan 6 - går under jorden
  4.3IMDbKomedi

  De klantiga poliserna är tillbaka för sjätte gången. Denna gång för att finna odugliga tjuvar som trots sin klumpighet lyckats genomföra en rad olika stölder. Frågan är hur?

  TV6
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes

Populära filmer på Streaming

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer