vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Hela kändis-Sverige bakar

...

Sverige
MatlagningUnderhållning
0
0

Under fyra veckor ska kända svenska personer dela med sig av sina favoritrecept och bjuda på sina bästa bakverk på Taxinge slott.
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

Streama Hela kändis-Sverige bakar

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Säsong 10S10:A1, Matlagning, Underhållning

  Ett nytt gäng med folkkära kändisar tar plats i baktältet. Under åtta veckor ska de göra allt för att imponera på juryn. I år firar programmet tio år och i säsongens första tävling väntar festliga och lyxiga våningstårtor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Säsong 10S10:A2, Matlagning, Underhållning

  Det blir känsloladdat när våra kändisbagare får i uppdrag att på bara två timmar baka sitt eget yrke. Vi får bland annat se en moderniserad radiokaka och kreativa teaterkakor på bakborden. I det tekniska baket handlar allt om kokostoppar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Säsong 10S10:A3, Matlagning, Underhållning

  Den hettar till i baktältet när byggkunskaper och tidspress sätter kändisarna på prov. I första utmaningen står två sorters smaskiga bagels på menyn. Därefter ska deltagarna steka plättar för glatta livet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Säsong 10S10:A4, Matlagning, Underhållning

  Den här gången ska kändisarna baka den brittiska klassikern Battenbergkaka i modern tappning och på bakborden skapas alltifrån ätbara tv-spel till rosa rumpor och drinkinspirerade alster. Det tekniska baket bjuder på vegansk kladdkaka.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Säsong 10S10:A5, Matlagning, Underhållning

  Det bjuds på nakenchock i tältet när kändisarna bakar naked cake. Juryn förväntar sig utsökta smaker och snyggt skurna kanter. I nästa utmaning ställer en liten kaka till med stora besvär när deltagarna ska skapa 12 stycken perfekta profiteroles.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Säsong 10S10:A6, Matlagning, Underhållning

  Semifinalen närmar sig och för att säkra en plats måste kändisarna briljera i paradbaket och leverera två sorters ljuvligt goda tarteletter. I den tekniska utmaningen gäller det att bemästra tekniken som krävs för att skapa tio perfekta whoopies.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Säsong 10S10:A7, Matlagning, Underhållning

  Det har blivit dags för semifinal. I första utmaningen visar sig jäsning och vaniljkräm vara av stor vikt när kändisarna gör allt för att förtrolla juryn med fluffiga solbullar. I det tekniska baket bjuds det på tio små toscakakor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Säsong 10S10:A8, Matlagning, Underhållning

  Finalen är här och baktältet skälver av spänd förväntan när kändisparen kavlar upp ärmarna för sista gången. Charlotte russe och samosas står på finalmenyn.

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy